Vegyen ballonkabátot, mint Gina!

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például egy bézs ballont, mert az sose megy ki a divatból!

Gina

Pénteken a napsütést gomolyfelhők zavarhatják, főként a Dunától keletre alakulhat ki zápor, esetleg egy-egy gyenge zivatar – írja az Időkép. Erősödik a nappali felmelegedés, délután 17-22 fok várható.

A szeles, tavaszias időben tökéletes választás egy bézs ballonkabát, melyhez párosíthatunk további visszafogott darabokat, mint Gina. Ha ruhánk bézs és fehér színekben játszik, választhatunk egy élénk színű, hangsúlyos táskát. Elegáns trükk, hogy a piros táskával a bézs magassarkú talpának színe harmonizál.

Szoknya: 3000 forint, Asia Center, MK áruház

Ballonkabát: 8500 forint, Asia Center, Song Hong

Piros táska: 3800 forint, Asia Center, MK áruház

Bézs cipő: 4500 forint, Asia Center, Wink & Sport

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Dívány / Dívány
16-asiacenter-140327-IMG 0543
Fotó: Dívány / Dívány
18-asiacenter-140327-IMG 0577
Fotó: Dívány / Dívány
17-asiacenter-140327-IMG 0554
Fotó: Dívány / Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.