Vegyen nappaliba való ajándékot!

Kényes ügy lakberendezési tárgyat vásárolni ajándékba, de nagy sikert is lehet aratni egy-egy jól eltalált dísztárggyal. Ha ilyesmit vásárolunk, mindenképp kérdezzük meg azt, akinek szánjuk, szüksége van-e valamire a nappaliba, van-e hely egy újabb szobornak, le akarja-e cserélni függönyét, hasznát venné-e a szuper pihenőfotelnek, és csak akkor ugorjunk bele a vásárlásba, ha megmondta, minek örülne.

A legegyszerűbb apró dísztárgyakat adni, de igazából ha ezek stílusa nem olyan, mint a megajándékozotté, tuti a pincében végzi a cucc. Függönyt, kisasztalt, csillárt is vásárolhatunk olcsón, de ha ilyesmit vennénk, muszáj ismernünk az illető ízlését és meglévő lakberendezési tárgyait. A folytatásban négy itthon is megtalálható üzlet és két netes bolt kínálatából válogatunk: menjen virágért az Ikeába, csocsóasztalért a Butlersbe, párnáért a H&M-be, és nézzen be a Kikába is, ha valamilyen furcsa karácsonyfadíszre vágyik! A Fab.com-ot azoknak ajánljuk, akik nem félnek az extrém dizájnkiegészítőktől, az Amazonról pedig azokat a furcsa tárgyakat szemlézzük, melyek idén az amerikaiak karácsonyi kívánságlistáit vezetik.

Az Ikeában bármit megkap, ami csak kellhet, akár csillárt is vehet, ha épp arra van szüksége rokonainak, de ha olcsóbban megúszná, vásároljon apró növényeket karácsonyi ajándékként. A Butlersben inkább a fiatal korosztálynak vásárolhat be, de ők nagyon fognak örülni akár a helytakarékos mini csocsóasztalnak, vagy egy giccses gyertyatartónak. A H&M Home-ban még mindig a párnák a legjobbak, és mindenki örül egy szép új díszpárnának a nappaliban. A Kikában a karácsonyi giccsek között válogathat, vagy vegyen viszonylag olcsón babzsákfotelt!

A Fab.com-ról talán még ideér, ha rendel egy menő kutyaszobrot vagy egy marokkói stílusú puffot, és ezeknek a különleges ajándékoknak nehéz nem örülni. Mi a falra szerelhető dínófejet értékeltük leginkább, ami egy lépéssel jár a hazai üzleteket épp mostanság elárasztó, ronda és megmagyarázhatatlan műtrófeák előtt, ráadásul már a létezése is eleve egy gunyoros fricska az egész műfajnak. Az Amazon.com-ról is betettünk a galériába pár érdekességet: ezek alapján Amerikában inkább hasznos dolgokra vágynak az emberek, mint szépre. Ilyen lehet a hálós minifotel és a teljesen jellegtelen, de még magyar viszonylatban is olcsó görgős irodai szék, a sárkányos dohányzóasztalnak azonban még a létezésére sem találtunk elfogadható magyarázatot, nemhogy arra, hogyan került be a legkeresettebb termékek top 20-as listájába. Nézze meg a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek