Vásároljon okosan ajándékot élete nőjének!

Bár még december sincs, de vészesen közeleg a karácsony: ha neten vásárolna, reméljük, már túl van a rendelésen, de az üzletekben is most érdemes szétnézni, amíg még nincs oltári taposás. A barátnőnek, feleségnek, élettársnak mindig nehéz jó ajándékot választani, most ebben próbálunk segíteni, adunk pár tippet, hátha valamelyik megtetszik. Az első limitünk 5 ezer forint, ennyit reméljük, rászán a kiválasztottra akkor is, ha friss a kapcsolat vagy szoros a költségvetés. Gyűjtöttünk 15 ezer forintos ajándékokat is, 15 ezer forint felett pedig már határ a csillagos ég, de 20 ezer forintból egész biztos tud kellemes meglepetést szerezni. Nézze meg a folytatásban, hogy miket!

5000 forintig

Már ennyiért is vásárolhat kedves, érdekes ajándékot, és nyugodtan szakadjon el a csoki-virág-gyertya kombótól (bár tulajdonképp egy ilyen kis figyelmesség is jól tud esni). Vásároljon például sminkterméket: a Make Up Plaza weboldalon olcsón rendelhet jó minőségű termékeket, mondjuk egy szemhéjpúder-palettát 3 ezer forint alatt. Mivel a legtöbb nő szeret sminkelni, ezzel nehéz mellényúlni, de azért a kedvenc színeiről faggassa ki választottját rendelés előtt!

Másik tuti ajándék a fehérnemű, az Intimissimiben szexis kis semmiségeket vehet 5 ezer forint alatt, a H&M-ben viszont akár egy egész bugyi-melltartó szett kijön úgy, hogy az 5 ezres limitbe még egy szál virág is belefér. Szintén minden nő szereti a bizsukat, a Parfois-nál elég nagy a választék visszafogottabb és merészebb bizsukból egyaránt, nézzen csak körül! Akár egy jó napszemüvegre is beruházhat, vagy egy szép kendőre.

Ha több kis dologgal lepné meg nőjét, az Ikeában vehet 700 forintért kis növényt vagy ékszertartót, de ha végképp kifogyott az ötletekből, a hölgy kedvenc boltjában vegyen egy vásárlási utalványt: ez még mindig jobb, mint egy totális melléfogás, és komolyan, ki ne örülne szabadon elkölthető 5000 forintnak a leárazásokon?

15000 forintig

15 ezer forintból már több csomagot lehet a fa alá pakolni. Ennyiért bevásárolhat barátnője kedvenc boltjában, kijön belőle egy szép ruha, egy bőrkesztyű vagy egy szaténköntös is: Ezek olyan tételek, melyek minden nő ruhatárához jól jönnek, mégis általában előbb vásárolunk még egy cipőt vagy még egy pulóvert ennyiért, úgyhogy pont tökéletes, ha ilyesmit megkapjuk ajándékba. A parfümériák külön ajándékcsomagokkal készülnek az ünnepekre, érdemes náluk körülnézni: egy Dior szemhéjpúder, vagy egy Clinique csomag is szép ajándék.

Ne feledjük a könyveket se! Ha esetleg nem tudja, olvasni miket szeret a barátnője, egy szép fotóalbummal nem fog mellé: ha divatszerető, a VanityFair elmúlt 100 évét, vagy a Vogue címlapjait biztosan szívesen nézegeti. Elég jó poén a Sephora átalakított Monopoly játéka is, mely pont úgy működik, mint az eredeti Monopoly, csak sminkes akadályokkal van telepakolva. És persze ebben az árkategóriában is vásárolhat fehérneműt vagy bizsut, a mostanában nagyon menőstatement nyakláncok például úgyis elég drágák, 10 ezer forint körüli áron lehet a szebbeket beszerezni. Itt a remek alkalom, hogy barátnője kis fekete ruhájához megvásárolja a tökéletes kiegészítőt!

15000 forint felett

15 ezer forint felett, de 35 ezer alatt még fantáziadúsabb dolgokkal rukkolhat elő. Ha például barátnője többször emlegette már, hogy kipróbálná a lovaglást, a lovasok.hu-n elér egy csomó lovardát, ahol vásárolhat ajándék bérlettel, de akár lovas hotelt is kereshet, ahol a hétvégi pihenés mellett sportolhatnak is kicsit. Ha amúgy is sportos felesége, barátnője, biztos örülni fog egy kényelmes edző-, vagy futócipőnek, vagy egy JawboneUP karkötőnek, amely amellett, hogy rendszeres időközönként figyelmezteti viselőjét, hogy álljon fel az íróasztaltól és mozogjon, alvás közben is figyel, és akkor ébreszti viselőjét, amikor a legkipihentebb állapotban indíthatja a napot.

30 ezer forintból egy Pandora karkötő is kijön, vagy egy márkásabb karóra, de ha inkább a lakberendezés a hölgy mániája, vegyen neki valami őrült dísztárgyat a Butlersnél, mondjuk egy falra szerelhető szarvasfejet (bár lehet, hogy ez esetben jobb, ha mégis inkább utalványt ajándékoz). Ha a hasznosabb ajándékok híve, nézzen körül a divatos gyümölcscentrifugák közt, 25 ezer forintból mindentudó gépet vehet, amivel könnyen el lehet készíteni az egészséges, friss turmixokat. Nem kell sokkal többet fizetni egy kasmírpulcsiért vagy egy fast fashion estélyiért sem, de lehet, hogy egy limitált kiadású, keményfedeles albumnak (az egyik legmenőbb fotós oldal kiadványa) jobban örülne - ezt csak ön tudja. A fejhallgató is nagy divat amúgy, ha trendmániás nője zenét is szívesen hallgat, ön pedig mindenképp valami hasznosat szeretne ajándékozni.

Ha ennél is többet költene, határ a csillagos ég, a net-a-porter.com-ról szinte bármit rendel, nem fog mellé, de azért itt már 1000 eurós tételben gondolkozzon. Ha tényleg rengeteget szeretne költeni, vegyen designertáskát, és fogja fel befektetésként a Céline táskára kiadott 500 ezer forintot. Nézze meg a galériában is tippjeinket, aztán döntsön belátása szerint!

Oszd meg másokkal is!
Mustra