Felnőtteknek is jár az adventi kalendárium

Nem csak a gyerekeknek jár 24 meglepetés, miért ne kaphatnának kalendáriumot a felnőttek is? Ezt már rajtunk kívül is sok cég felismerte, így mind férfiaknak, mind nőknek kínálnak adventi kalendáriumokat. Részletek a hajtás után!

Ebben élen jár a kozmetikai ipar. Ők ilyenkor gyorsabbra állítják a futószalagokat,és tízezerszám köpik ki a tusfürdőket, arcápolókat és rúzsokat. Ezekkel a csomagokkal biztos, hogy leveszi a párját a lábáról. A nagyra nőtt szépségdobozokban általában kisebb méretű termékminták találhatóak. A YOU Beauty Discovery Advent Calendar az ígéret szerint többek közt Caudalie, ESPA, Dermalogica, Leighton Denny, Sisley és Stila termékeket tartalmaz. Az ára 49,95 font (18.000 Ft + szállítási költség). A cég nem árul zsákbamacskát, megmutatja mit tett a csomagba, így el lehet dönteni - már ha az ember ért hozzá -, hogy örülne-e a célszemély a csomagocskának.

A legnagyobb angol drogériahálózat sem hagyja ki a kalendáriumot, a Boots jó érzékkel dobta piacra 30 fontos termékét. Az ötlet annyira bejött nekik, hogy már nem is kapható online üzletben. A Sephora nevű parfüméria sem akart kimaradni a jóból, előrukkolt Ciaté sorozatával, amelyben csak lakkok találhatóak meg. Ez különösen körömfetisisztáknak csodálatos ajándék, vannak benne kaviáros, csillámos, matt és fényes lakk egyaránt. Az Angliában élők a Selfridgesben vásárolhatják meg 43 fontért (15500 Ft), egyébként pedig 58 dollár (12800 Ft) az ára.

066

Jól kereső whiskey rajongóknak ajánlott a whiskey-vel teli kalendárium, ami természetesen az angoloknak jutott eszébe. A többek közt 40 éves röviditalt is tartalmazó csomag 149 fontba (54000 forintba) kerül. A Master of Malt azt is felismerte, hogy a próbacsomagokra nagy igény van, ezért lehet vásárolni bármelyik termékükből kis kiszerelésűt, 3 centet 3-5 fontért (1000-2000 forintért)  vehetünk. A ginesek jobban járnak, nekik alig 100 fontért lehet kalendáriumuk. Ennél sokkal olcsóbban is lehet alkoholtartalmú italt vásárolni, a Metro áruházban kapható adventi szilvapálinka, 3680 forintért. Ha a kedves utálja a pálinkát, akkor házilag is lehet hasonlót csinálni a vodkától a likőrökig. A Metro most sok alkoholt leakciózott, érdemes körülnézni a kínálatban.

 

Mind nőknek, mind férfiaknak jó ajándék lehet a DM-ben kapható adventi teakalendárium, amiben meglepő módon 24 teafilter található. Hasonló a Sonnentor nevű cég teakalendáriuma, amely olyan vonzó teákat kínál, mint a Szunyókáljunk egyet vagy a Mennyei Jézuska tea. A doboz 1500 ft körül kapható a bioboltokban. Érdemes lehet egy kicsit feltuningolni, a sajtá dobozából kiszedve egy koszorúalapra tüzkődve is kedves ajándék lehet teázni szerető ismerőseinknek.

Ha valakinek van kedve és energiája egy kicsit több munkát belefektetni az adventbe, az akár szálas teából is készíthet kalendáriumot. Ehhez csak 24 átlátszó zacskócska kell, és legalább tizenféle tea. Mind a fekete mind a natúr zöld teát fel lehet "tuningolni" narancshéjjal, almaszirommal, vagy akár csokoládéval is, illetve fűszerekben is érdemes gondolkodni. Jó választás lehet a fahéj, a gyömbér, a karadamom, a puncskeverék, de a vanília és a hibiszkusz is izgalmasabbá teheti a teát. Ha külön csomagol hozzá egy kis tejport és indiai fűszerkeveréket, akkor indiai masala chait is készíthet belőle a megajándékozott. 

tee adventkalender 600x

Szerencsére visszatért Thomas Anders, és rögtön naptárral is kedveskedett a rajongóinak. A különleges kalendárium ráadásul meglehetősen olcsó, alig 15 euró. Ezért a potom pénzért kaphatunk 75 gramm német csokoládét, és természetesen a csodás hangú énekes poszterjét a falunkra. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek