A karácsonyból is lehet Guinness-rekordot csinálni

A világ legnagyobb karácsonyfája, leggiccsesebb télapója, legdrágább díszei, legnagyobb adventi naptárja, és legnagyobb Mikulásgyűjteménye - a Guinness Rekordok Könyvében egy rakás karácsonyi rekordot találtunk, és némelyik még tényleg meglepő is tud lenni. Gondolta-e volna például, hogy a legnagyobb bevételt hozó karácsonyi film a Grincs?

Mennyi idő alatt futja a maratont a Világ Leggyorsabb Mikulása? Milyen a Világ Legidősebb Karácsonyfája? Mit aggassunk a fenyőre, hogy megdönthessük a Világ Legdrágábban Díszített Karácsonyfája címet?  Látott-e már több ezer Télapót egy kupacban? Nézze meg galériánkat, és fog! És egy rakás további karácsonyi Guinness-rekordot is.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.