OFFLINE

Perlik Kate Middleton esküvői ruhájának tervezőjét

2016. április 27., szerda 15:13

2011. április 29-én, azaz öt évvel ezelőtt tartották Vilmos Herceg és Kate Middleton esküvőjét. A ceremónia előtti hetekben megindultak a találgatások, hogy vajon ki készíti a leendő hercegné ruháját, aztán hamar ki is derült, hogy az Alexander McQueen márkát és a vezetőtervezőt, Sarah Burtont érte a megtiszteltetés. Hiába telt el fél évtized a nagy nap óta, Christine Kendall esküvőiruha-tervező beperelte Burtont és a márkát, mert szerinte csúnyán koppintották őt, írja a Jezebel.

Kendall szerint a divatház megsértette az ő szerzői jogait, mert ő öt hónappal az esküvője előtt küldött néhány ötletet egy 1950-es évek ihlette ruhára Middletonnak, amire aztán csak egy köszönőlevél érkezett és ennyi. A nő ügyvédje elmondta, nem a hercegnét és a királyi családot/palotát szeretnék perelni, mert nem is feltételezik, hogy ők hibáztak volna.

A Women's Wear Daily elérte a McQueen sajtósát, aki elmondta, hogy Kendall négy évvel ezelőtt lépett velük kapcsolatba és ők akkor szereztek arról tudomást, hogy a nő szerint őt koppintották. „Sarah Burton egyetlen rajzot sem látott Kendalltól és akkor hallott róla először, amikor 13 hónappal az esküvő után megkereste őt. Ebben a történetben nincsen ha és talán: az egész követelés nevetséges” – zárta rövidre.

Ön mit gondol?

 • 607
  Ajjajj, valaki 5 perc hírnévre vágyik.
 • 145
  De mi van, ha tényleg őt koppintották?
 • 278
  Szerintem az összes esküvői ruha egyforma.
 • 360
  Kit érdekel?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta