OFFLINE

Menő vagy ciki a 250 ezres halas táska?

2016. február 22., hétfő 10:00

Nemcsak a szénhidrát- és édességfüggőknek készülnek túlárazott kiegészítők a szezonban, hanem az állatmániásoknak is, akik ha már unják a 45 ezer forintos Bambis vagy a 150 ezer forintos cicafejes táskákat, akkor egy túlméretezett aranyhal zsákkal egészíthetik ki infantilis kollekciójukat – hívja fel a figyelmet a kézzel készített műalkotásokra a Boingboing.net.

Naná, hogy Japánból jön a halas táska.
Naná, hogy Japánból jön a halas táska.
Fotó: facebook.com/atelieriwakiri

Az élethűnek tűnő, részletesen kidolgozott darabokat egy japán kézművesnek, Atelier Iwakirinek köszönhetjük, aki két méretben készíti nubuk bőr darabjait, melynek megkéri az árát, ugyanis egy vörös, fekete, sötétbarna vagy fekete színben kapható táskáért 900-1100 dollárt, azaz 250-306 ezer forintot kell kicsengetnünk. A látványos táskák állítólag igencsak felkapottak a Japán anime rajongók és a Harajuku negyed környékén flangáló divatmániások körében, ezért a várólistától függően két héttől akár három hónapot is kell várnunk a túlértékelt kiegészítőre.

Iwakiri mester úgy tűnik, hogy nagy rajongója a vízi állatoknak, legalábbis a Facebook oldala szerint teknőst, békát és vízilovat is készít a vásárlóinak. Ön mit gondol a táskáról, menőnek találja, ha valaki egy halat cipel a hátán vagy inkább cikinek és lehúzásnak találja, hogy ennyit elkérnek egy ilyen, viszonylag kevés ruhával kombinálható darabért? Szavazzon!

Így mutat a táska pirosban a szárazföldön.
Így mutat a táska pirosban a szárazföldön.
Fotó: facebook.com/atelieriwakiri
927 szavazat 1164 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta