OFFLINE

Még mindig menő a színátmenet, próbálja ki a haján is!

2012. június 4., hétfő 08:59

A színátmenet már jó ideje menő mindenen, ruhán, körmön, bútoron és természetesen a hajfestésben is. A fakó pink haj és a neonszínek mellett az otthon is egyszerűen elkészíthető (de el is rontható) stílust a celebek örömmel követik, legismertebb közülük talán Drew Barrymore, aki még 2010-ben kattant rá, és akinek remekül passzol vadóc stílusához a hajvégek felé szőkülő festés. A galériánkban bemutatunk néhány példát, és ha kedvet kapott, megnézheti videón, hogy mit és hova kell kenni ehhez a nyárias hajszínhez.

Az elegánsan és punkosan is viselhető stílus végigment majdnem minden híres csajon, Rooney Mara, Julia Roberts, Alexa Chung, Beyonce mind-mind más színűre kérték a hajuk végét a fodrászuktól. Az ombre hajnál mindegy miből mi lesz, csak átmenettel legyen más színű a hajvégünk és a hajtövünk. A legegyszerűbb talán a szőkítés, amihez már nem is kell fodrászkellékesnél összevásárolnunk a szőkítőport és hidrogént, készen kapható, bár drágább világosítókkal egyszerűen kipróbálhatjuk otthon is. A hatóidővel azért vigyázzunk, inkább kétszer fussunk neki, mint hogy elsőre szétégjen az összes hajvégünk és csak a vágás segítsen rajtunk.

Nojko egy bájos magyar blogger lány, aki egy félhosszú barna hajából készítette el a frizurát és mindent jól elmagyaráz, nézzék csak:

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta