OFFLINE

Kér egy irgalmatlan nagy pofont Jessica Bieltől?

2011. december 6., kedd 06:19 |

Jessica Biel és Karl Lagerfeld egy német talkshowban szerepeltek együtt, amitől már önmagában kérdőjel alakba csavarodott a testünk, de amikor megláttuk a lenti képet, egészen zavarbajöttünk. Legutóbb akkor találkoztunk a színésznővel, amikor futás közben tetkót villantott, de azokon a fotókon nem tűnt föl, hogy ennyi szétgyúrta a karját. De hálisten mindenre van magyarázat.

Míg Madonna, vagy Sarah Jessica parker karjain a túlzásbavitt edzés és zsírégetés miatt csámcsoghattunk, Jessica bicepszei egy szerep kedvéért nőttek ekkorára. 2012-ben mutatják be a Total Recall remake-jét, amelyben ő lesz Lori, és ezért rengeteg edzéssel készült a muszklivillantásra. Még társasági életét is feláldozta a feszes izmokért cserébe. Justin Timberlake on-off barátnője a film kedvéért néz így ki, amivel nem is lenne gond, de ez a sporthátú csíkos pamutruha túl sokat mutat a hátizmaiból, ezzel a hosszú lógó hajjal együtt meg végképp tiszta Mickey Rourke a The Wrestler-ből. Reméljük ennél jobban már nem fog hasonlítani rá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta