OFFLINE

Paris Hilton kicsit goth és felismerhetetlen

2011. július 19., kedd 07:48 |

paris

Paris Hiltont alig ismertük meg a V magazine számára készült fotókon. Daniele Duella és Iango Henzi fotósok munkáján a celebnő úgy néz ki, mint egy hetvenes évekbeli énekesnő, vagy mint egy goth Lady Gaga-utánzat. Talán egyedül a lekonyuló alsóajkáról lehet beazonosítani.

A tőle szokatlan frufru, az erős, koromfekete smink és a fekete-fehér felvétel teljesen megváltoztatja a hatást, amit ki szokott váltani.

A rikító rózsaszín ruháit bőrszerkóra és rácsokra cserélte. A képeken szereplő ruhákat Versace, Azzedine Alaïa és a nemrég elhunyt Alexander McQueen tervezte. A Hilton lány a fotók mellé készült interjúban többek között azt is kifejti, hogy tizenöt éve keményen dolgozik a státuszért, amit elért, és nemcsak azért híres, mert gazdagok a szülei.

A fotókon mindenesetre új, felnőttesebb arcát mutatja, persze most is furcsán néz ki, csak máshogy, mint szokott. De hát ha nem így lenne, azt sem tudnánk, kicsoda.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta