OFFLINE

Melyik a kedvenc cipője?

2011. május 9., hétfő 09:38

Nekem a Vágó Réka, melyik lenne? Szép, sőt, gyönyörű, virágos, rózsaszín, pezsgőt lehetne belőle itatni. De melyik adott igazán örömöket? A ronda sportcipők, bizony. A cipők között is érdemes a sóra gondolni, minek a hiánya fájna a legjobban?

cipik2

Kedvesek lehetnek a fétisek is, de cipőfétisem, legalábbis olyan erős nincs, hogy ki tudná váltani egy jó futás eufóriáját. Ezért nálam a kifejezetten csúnya, kizárólag leárazáson, minden esztétikai szempont mellőzésével vásárolt sportcipők a legjobbak. Szegények, nem tartanak ki mellettem évekig, mint a többi cipőm, fél - egy év alatt elkopnak, félretaposódnak, elpusztulnak, és egy könnycsepp nélkül nyúlok a következő csúfság felé.

Nem szeretem őket, mégis ezek a kedvenceim. Jó, a stoplist egyre szebbnek látom, és kezdem megszeretni, de az női lábon mégiscsak egy perverz darab, és a fekete-piros-fehér színek elég jók, vagány, sportos trió.

És az van ráírva: Predator, amitől rögtön magasabbra emelem a lábaim, gyorsabb vagyok és erősebb, csak úgy repül a műfű sarkaim nyomában. Nem mellesleg mindennél viccesebb 39-es stoplist venni kisfiúk között, akik nagyon nézik a magassarkús nénit, minekvan? Majd rájönnek.

Persze, aki cipőben csinálja, és nem sportol, meg tudom érteni, ha valami mást választ, de mégis melyik a kedvenc cipőjük?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta