OFFLINE

Bizarr csokiférfit készített Lagerfeld

2011. május 1., vasárnap 09:43

A Chanel tervezője élethű párizsi hotelszobát, és életnagyságú csokoládé-férfit készített a Magnumnak – írja a nymag.com. Összesen 10,5 tonna belga csokit használt fel a bizarr műhöz: nem a csokiszékkel, vagy csokiasztallal van bajunk, hanem a Baptiste Giabiconiról mintázott életnagyságú szoborral, ami sokkal inkább ijesztő, mint étvágygerjesztő.

Giabaconi Lagerfeld kedvenc férfimodellje, és Rachel Bilsonnal együtt szerepel a Magnum egyik friss reklámfilmjében. Lagerfeld ebből az apropóból készítette el a furcsa alkotást, tehát az ágyon fekvő csokimodell kezében nem véletlenül van jégkrém... Önt nem veri le a víz a látványtól?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta