OFFLINE

Magyar divatvideó leszbiző modellekkel

2011. január 19., szerda 17:24

Egy hosszabb szünet után megint van szerencsénk egy magyar divatanyagot bemutatni. Ezúttal azonban nem fotósorozatról van szó, hanem videókról. Amint azt a kapcsolódó sajtóközlemény meg is magyarázza, a “fashion videó” kifejezés olyan mozgóképes alkotásokra vonatkozik, amelyeknek funkciója hasonló a divatmagazinokból ismert fotósorozatok funkciójához, csak ezek jellemzőit a videóklip, a rövidfilm és a videóművészet elemeivel ötvözi. A fashion video szereplői modellek, és az alkotás célja az adott divatkollekció kreatív bemutatása.

Paris and Lia from Boldi Risko on Vimeo.

A mai posztban prezentált videókat Csernák-Riskó Boldizsár, egy Londonban élő és alkotó magyar filmes készítette. A videókhoz kapcsolódó sajtóközlemény a következő adatokat árulja el róla: "budapesti videós tevékenységét angliai művészeti mesterképzéssel mélyítette el, melyet a University for the Creative Arts egyetemen szerzett meg 2008-ban. Filmjeit azóta számos galériában és filmfesztiválon vetítették."

drift from Boldi Risko on Vimeo.

Csernák-Riskó Boldizsár 2009-ben részt vett a What Else Magazine megalapításában. A címben emlegetett, alább látható miniklip is például a What Else Magazinnak készült.

wtf1 from Boldi Risko on Vimeo.

Aki a fenti ablakoknál nagyobb méretben is meg szeretné nézni a műveket, azoknak a budapesti Szatyor Bár és Galériát ajánljuk figyelmébe. Csernák-Riskó Boldizsár fashion videó munkái február 27-ig itt plazmaképernyőn is megtekinthetőek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta