OFFLINE

Most féláron pelenkázhatja be magát extravagáns divattal

2009. január 19., hétfő 13:00

A képen látható termék egy szoknya, a párizsi Zucca divatház kreációja. Át lehet azonban alakítani a lábak között előrehúzható pánttal, aminek nyomán a tervezők szándéka szerint shorttá válik. A jobb oldalon látható promóképen ezt a rövidnadrág-állapotot lehet megfigyelni.

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki megkockáztatja, hogy ez a fazon kevésbé shortra, inkább pelenkára emlékeztet, hiszen a szoknyaként még egész jópofa darabbal kapcsolatosan ez a humorblog is rögtön az inkontinenciával viccelődik.

Pedig a legnagyobb poén az egészben valószínűleg inkább az, hogy egy ilyen Zucca Black Jumper Skirt most akciósan kevesebb, mint féláron vásárolható meg az azt árusító honlapon, és a termék így kerül 227 dollár 60 centbe, azaz kis híján ötvenezer forintba. Az eredeti ár - nyilván karácsony előtt - még bőven egy százas felett volt.

Persze mint mindig, a dolognak ezúttal is van egy másik olvasata. Itt ugyanis rengeteg képet láthatunk a felcsatolhatós designt prezentáló show-ról, és a megoldás egy ilyen extravagáns divatbemutató részeként már sokkal meggyőzőbbnek hat (igaz, nekem inkább a férfiakon jön be). És aztán ha van, aki megveszi ezt így a szezon végén ötvenezerért emlékbe... hát lelke rajta. Mindenesetre ha átalakíthatós-többfunkciós divatról van szó, én maradok kedvenc 2008-as riportalanyomnál, Magony Zsuzsannánál.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta