OFFLINE

Csokiszobát avatott Ali Larter

2008. február 1., péntek 16:09

Ali Larter Godiva-szobája
A Hősök című sorozat Niki Sanderse, azaz Ali Larter faltól-falig érő csokoládészobát avatott New Yorkban. Az alapanyag a nem mindennapi, belga Godiva csokoládé volt, hiszen ennek a terméknek a Valentin napi promóciójára rendezték be a szobát. A Decadence Suite (Dekadencia lakosztály) fantázanevű helyiséget Manhattanben mutatták be. A látvány- és ízparádé mellett az akció különlegessége, hogy az amerikai Godiva-dobozok egyikébe nyerő szelvényt rejtettek, így valaki megkaparinthatja az egész szobát a berendezéssel együtt. A falaktól a kályhán, a gyertyákon, asztalon és székeken át a festményekig szinte minden csokiból van, de például a pamlagra óvatosan le lehet ülni, mert annak csak az oldalai készültek a barna édességből. Az egyik festményt az osztrák Gustav Klimt Csók című képe ihlette, egy másik pedig hasonló az amerikai Jackson Pollock műveihez, írja az MTI. A romantikus hétvége mellett a nyertes egy luxuscsoki-kóstolót is élvezhet, csokoládéfürdőt vehet, megvacsoráztatják, és egy évre elég Godiva-útravalót is kap. Tartsa fel a kezét, akinek nem csorog a nyála!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta