OFFLINE

Lábápoló szett a partiarcú menyasszonynak

2007. október 15., hétfő 10:00


Mi lehetünk a legjobb fejek az egész esküvői bagázsban, ha ezzel az egyedi ajándékkal lepjük meg a menyasszony barátnőnket: ez a szett mindent tartalmaz, amire egy kényes, ámde annál nagyobb partiarcú menyecske vágyhat. Az ízlésesen csomagolt pakk öt intim eszközt tartalmaz, amivel a táncos talpú nő kiegyensúlyozottabbá teheti az esküvői bulit, és ráadásként belepakoltak még egy gusztusos, rózsaszín, puha zoknit is.

A Runaway Bride (kb. szökevény menyasszony) névre keresztelt elsősegélycsomag minden olyasmit magában foglal, ami megakadályozza az elegáns cipőben való béna csúszkálást, a vízhólyagokat és véres horzsolásokat: találunk a csomagban olyan párnácskákat, amelyeket a talp felső részére illesztve biztosan nem csúszik előre a lábunk a cipőben. Sarokvédő párna is van a csomagban az undok vízhólyagok megelőzésére, valamint a cipő pántja alatt alkalmazandó puha csíkok is praktikusak: a furfangos eszközzel bátran viselhető a kizárólag pántokból álló szandál és papucs is. Találunk még a szettben egy hagyományos talpbetétet is, valamint két pár olyan eszközt, ami a templom- és múzeumlátogató magassarkú-imádók kedvence lehet: ezt a csúszásgátló réteget a cipő külső talpára ragasztva bátran versenyt futhatunk a legsíkosabb kövezeten is, még recétlen talpú topánban is. És ha mindezt kipróbálta a menyecske, eleget táncolt és ivott-evett, és már a nászágy izgalmain is túl van, vár rá a plüssérzetű vastag zokni, amiben lazítani lehet. 45 dollárért (kb. 8000 Ft) megrendelhető a neten.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta