OFFLINE

Úticsomag krém- és parfümfüggőknek

2007. október 3., szerda 18:42


Amióta egy eszement terroristacsoport folyadékok összekutyulásával akart repülőgépeket robbantani, a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadékot, krémet és zselét tarthatnak maguknál az utasok. Magyarországon tavaly novemberétől él az új intézkedés, ami az Európai Unió szabályzatával összhangban azt a célt szolgálja, hogy megvédje az utazókat a folyadék-alapú robbanószerek fenyegetésétől. A szépségápolási szerek a szabály értelmében egyenként 100 milliliteres kiszerelésben szállíthatók. Ezt az intézkedést használja ki, és egyben a nagy utazókon segít egy floridai cég, ami egységnyi űrmértékű krém- és folyadéktartó edényeket tároló illatszeres táskát árul az interneten. A reptéri biztonsági kötelezettségeknek megfelelő úticsomag az utastérben is használható. Három különböző méretben kapható, 4400-8000 forintnak megfelelő összegért.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.10.04 10:05:46suo tempore

  ki az az eszement, aki ennyi vackot akar magával cipelni kézipoggyászként, és még át is töltögeti ezért?

 • 2007.10.04 10:31:35fedaykin

  Szerintem elég sokan :-))) Aki nem visz bőröndöt, hanem CSAK kézipoggyásszal utazik, például. Ettől függetlenül számomra értelmezhetetlen az ötlet, hiszen már mindenből lehet kis kiszerelést kapni.

 • 2007.10.04 14:22:54zanzibar

  ... aki olyan peches, mint én, hogy rendszeresen 1 nappal később érkezik meg a csomagja (volt, hogy napokat vártam rá). Ott állsz a világ másik végén, vásárolj be ezrekért a krémeidből (ha ugyan kapni). Napallergiás vagyok, paráztam ám a nyaralásnál, h. megérkezzen a bőröndem benne az a bizonyos egy márka amit tutira tudok használni. Ha nem, akkor a drága szabadságom első napját azzal tölthettem volna, hogy beutazom az "x" görög sziget fővárosába, és sorra járom a patikákat, amig meg nem találom (ja és közben jól megégek, vagy vakarózom attól amit kölcsönkaptam :).

  "Minit" sajnos nem mindenből gyártanak egyébként.

  Igen, persze lehet begyűjteni a mini mintákat, szépen elmosni őket, saját krémünket beletölteni, felcimkézni.... az ezzel kapcsolatos időt én inkább magamra, szeretteimre, kaprostúróslepény sütésre áldozom, és inkább pénzért vezsek minitégelyt.

 • 2007.10.04 14:44:41Verbalis Inkontinencia

  Micsoda pazarlás! Régi krémes tégelyben kiválóan tartható mindenféle csetresz, gyöngy, színesceruza-maradék, csillámpor, flitter, macskatejfog, stb, stb...

  :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta