OFFLINE

A békaturmixtól szépek és szexik leszünk

2007. május 7., hétfő 15:49

Kicsit extrémebb megoldására bukkantunk az afrodiziákumok terén, amire szükségünk is volt, hiszen a múlt héten elvégzett csokiteszt valójában nem hozta meg a beígért hatást. Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet. A Peruban 90 centért árult csodaitalba három rész babból készített leves mellé, méz és aloé vera, majd egy agyonütött, kibelezett és lenyúzott béka kerül – végül az ital homogén textúrája érdekében, az egészet egy gombnyomással összeturmixolják. Az AP szerint a perui lakosság meghatározó része issza a békaturmixot kávé mellé és helyett, napjában akár kétszer is.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.07 16:32:45Juliet

  Akkor én inkább maradok nemszép és nemszexi :)  A békákat meghagyom a gólyáknak :D

 • 2007.05.07 21:29:54[]

  "Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet."  mint a vizelet?  http://comment.blog.hu/2007/05/07/az_eros_egeszseges_menedzsernok_megissza  eljen a tudomany!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta