OFFLINE

A békaturmixtól szépek és szexik leszünk

2007. május 7., hétfő 15:49

Kicsit extrémebb megoldására bukkantunk az afrodiziákumok terén, amire szükségünk is volt, hiszen a múlt héten elvégzett csokiteszt valójában nem hozta meg a beígért hatást. Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet. A Peruban 90 centért árult csodaitalba három rész babból készített leves mellé, méz és aloé vera, majd egy agyonütött, kibelezett és lenyúzott béka kerül – végül az ital homogén textúrája érdekében, az egészet egy gombnyomással összeturmixolják. Az AP szerint a perui lakosság meghatározó része issza a békaturmixot kávé mellé és helyett, napjában akár kétszer is.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.07 16:32:45Juliet

  Akkor én inkább maradok nemszép és nemszexi :)  A békákat meghagyom a gólyáknak :D

 • 2007.05.07 21:29:54[]

  "Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet."  mint a vizelet?  http://comment.blog.hu/2007/05/07/az_eros_egeszseges_menedzsernok_megissza  eljen a tudomany!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta