OFFLINE

A békaturmixtól szépek és szexik leszünk

2007. május 7., hétfő 15:49

Kicsit extrémebb megoldására bukkantunk az afrodiziákumok terén, amire szükségünk is volt, hiszen a múlt héten elvégzett csokiteszt valójában nem hozta meg a beígért hatást. Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet. A Peruban 90 centért árult csodaitalba három rész babból készített leves mellé, méz és aloé vera, majd egy agyonütött, kibelezett és lenyúzott béka kerül – végül az ital homogén textúrája érdekében, az egészet egy gombnyomással összeturmixolják. Az AP szerint a perui lakosság meghatározó része issza a békaturmixot kávé mellé és helyett, napjában akár kétszer is.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.07 16:32:45Juliet

  Akkor én inkább maradok nemszép és nemszexi :)  A békákat meghagyom a gólyáknak :D

 • 2007.05.07 21:29:54[]

  "Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet."  mint a vizelet?  http://comment.blog.hu/2007/05/07/az_eros_egeszseges_menedzsernok_megissza  eljen a tudomany!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta