OFFLINE

Elő a lábakkal: nyáron a mini a divat

2007. március 9., péntek 10:30

Az idei nyár azoknak kedvez, akik szeretik mutogatni a lábukat: kötelező kellék lesz ugyanis a miniszoknya – minden formában, színben és mennyiségben.

A szabás:
Lehet elegánsan szűk, rakott, tulipánformájú, azaz a fenéknél egy kicsit buggyosabb, a szegély fölött közvetlenül pedig szűkített. Ha nincsenek hosszú lábainak, jó alternatíva lehet a mini- vagy ingruha, és sokat vékonyíthatunk optikailag a lábunkon egy lefelé bővülő, A-vonalú szoknyával vagy ruhával is.

Mit vegyünk fel hozzá?

Szinte bármivel viselhetjük, de ha már miniszoknyában vagyunk, legyen azon a hangsúly. Ne nyomjuk el valami feltűnő felsővel vagy kipakolt cicikkel. 

Kötelező:
Idén a mini mellé kénytelenek leszünk magassarkút viselni és abból is inkább a vastagabb sarkú, vagy akár telitalpú wedge verziót. Ha nem tökéletesek a lábaink, akkor vehetünk leggings-t is a szoknya alá, de tény, hogy a cicanadrág tavaly volt nagy divat.

Tipp:

Viseljük egy szűk, magas nyakú blúzzal vagy zártnyakú felsővel és kerüljük a slampos bő kabátokat, hogy elkerüljük a Pretty Woman-hatást. Harmincöt felett pedig ne próbálkozzunk a plisszé szoknyás, "most jöttem a gimiből" look-kal, mert könnyen röhejessé válunk.

Lelőhelyek
:
A  Mango tele van tulipánszabású szoknyákkal és miniruhákkal. 

(Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta