OFFLINE

Elő a lábakkal: nyáron a mini a divat

2007. március 9., péntek 10:30

Az idei nyár azoknak kedvez, akik szeretik mutogatni a lábukat: kötelező kellék lesz ugyanis a miniszoknya – minden formában, színben és mennyiségben.

A szabás:
Lehet elegánsan szűk, rakott, tulipánformájú, azaz a fenéknél egy kicsit buggyosabb, a szegély fölött közvetlenül pedig szűkített. Ha nincsenek hosszú lábainak, jó alternatíva lehet a mini- vagy ingruha, és sokat vékonyíthatunk optikailag a lábunkon egy lefelé bővülő, A-vonalú szoknyával vagy ruhával is.

Mit vegyünk fel hozzá?

Szinte bármivel viselhetjük, de ha már miniszoknyában vagyunk, legyen azon a hangsúly. Ne nyomjuk el valami feltűnő felsővel vagy kipakolt cicikkel. 

Kötelező:
Idén a mini mellé kénytelenek leszünk magassarkút viselni és abból is inkább a vastagabb sarkú, vagy akár telitalpú wedge verziót. Ha nem tökéletesek a lábaink, akkor vehetünk leggings-t is a szoknya alá, de tény, hogy a cicanadrág tavaly volt nagy divat.

Tipp:

Viseljük egy szűk, magas nyakú blúzzal vagy zártnyakú felsővel és kerüljük a slampos bő kabátokat, hogy elkerüljük a Pretty Woman-hatást. Harmincöt felett pedig ne próbálkozzunk a plisszé szoknyás, "most jöttem a gimiből" look-kal, mert könnyen röhejessé válunk.

Lelőhelyek
:
A  Mango tele van tulipánszabású szoknyákkal és miniruhákkal. 

(Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta