OFFLINE

Elő a lábakkal: nyáron a mini a divat

2007. március 9., péntek 10:30

Az idei nyár azoknak kedvez, akik szeretik mutogatni a lábukat: kötelező kellék lesz ugyanis a miniszoknya – minden formában, színben és mennyiségben.

A szabás:
Lehet elegánsan szűk, rakott, tulipánformájú, azaz a fenéknél egy kicsit buggyosabb, a szegély fölött közvetlenül pedig szűkített. Ha nincsenek hosszú lábainak, jó alternatíva lehet a mini- vagy ingruha, és sokat vékonyíthatunk optikailag a lábunkon egy lefelé bővülő, A-vonalú szoknyával vagy ruhával is.

Mit vegyünk fel hozzá?

Szinte bármivel viselhetjük, de ha már miniszoknyában vagyunk, legyen azon a hangsúly. Ne nyomjuk el valami feltűnő felsővel vagy kipakolt cicikkel. 

Kötelező:
Idén a mini mellé kénytelenek leszünk magassarkút viselni és abból is inkább a vastagabb sarkú, vagy akár telitalpú wedge verziót. Ha nem tökéletesek a lábaink, akkor vehetünk leggings-t is a szoknya alá, de tény, hogy a cicanadrág tavaly volt nagy divat.

Tipp:

Viseljük egy szűk, magas nyakú blúzzal vagy zártnyakú felsővel és kerüljük a slampos bő kabátokat, hogy elkerüljük a Pretty Woman-hatást. Harmincöt felett pedig ne próbálkozzunk a plisszé szoknyás, "most jöttem a gimiből" look-kal, mert könnyen röhejessé válunk.

Lelőhelyek
:
A  Mango tele van tulipánszabású szoknyákkal és miniruhákkal. 

(Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta