GASZTRO RÖVIDHÍR

Jamie Oliver üzent a magyar nőknek

2010. június 29., kedd 11:24

Érezzétek jól magatokat a konyhában a családdal és a barátokkal, mert a főzés igazi mulatság - mondta Jamie Oliver egy interjúban, amit abból az alkalomból adott, hogy termékei megújult formában kaphatók nálunk.

Abból az alkalomból, hogy Jamie Oliver élelmiszerei júniustól megújult formában kaphatók nálunk is, interjút készítettek a szakácscelebbel. A szerző ismeretlen, a szöveget sajtóanyag formájában kaptuk meg Jamie Oliver üzenete a magyar háziasszonyoknak címmel. A várakozásainkkal szemben a szakács minden, valamikor élt, elfoglalt, de főzni szerető nőnek címezhetné a gondolatait, nem kifejezetten a magyaroknak szól. Íme: „Legyen öröm a főzés, friss és jó alapanyagokból. Tudom, hogy mindenki nagyon elfoglalt, állandó rohanásban vagyunk, de igazán nem sok idő és fáradtság nagyszerű ételeket tenni az asztalra. Nagyon fontosnak tartom, hogy vonjátok be a gyerekeket az ételek elkészítésébe. Csodálkozni fogsz, mennyire élvezik majd főzést, neked meg segítségedre lesznek a kis kukták, ami mindig jól jön. Érezzétek jól magatokat a konyhában a családdal és a barátokkal, mert a főzés igazi mulatság."
Az interjúban Jamie Oliver arról is beszélt, ha nem szakács lett volna, akkor az asztalos szakmát választotta volna. Olivert a világ legnépszerűbb szakácsának tartják, sorozatai 60 ország tévécsatornáin mennek, könyveit világszerte 26 nyelvre fordították le. Azt vallja, hogy jó ételt nemcsak mesterszakácsok tudnak főzni, hanem bárki, csak jó alapanyagok kellenek hozzá. Jamie élelmiszerei júniustól megújult formában kerülnek az áruházak polcaira.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta