Felnőtt-tartalmú adventi kalendáriumok

GettyImages-1273707980

Az adventi kalendáriumok minden korosztály számára kiváló ajándékot jelentenek. Minden nagyobb márkától választhatsz, de akár te magad is összeállíthatsz egyet!

Emlékszel még gyerekkorod adventjeire, amikor izgatottan vártad, mikor nyithatod ki az apró csokit rejtő adventi kalendáriumod következő ablakát (spoiler: minden nap reggelén)? Nos, felnőttként sem kell lemondanod erről az élményről! Sőt, kiváló ajándék lehet barátnőid, nővéred, húgod, édesanyád számára is, egy csapásra meghozza a karácsonyváró hangulatot. Ki ne szeretne mindennap egy kicsiny ajándékot kapni? Ráadásul akár összebeszélve közös élményetekké is válhat együtt kalendáriumozni barátnőiddel, és kibeszélni, ki mit „kapott” aznap.

Hatalmas trenddé váltak a nők számára összeállított kalendáriumok, szinte minden nagyobb, szépségápolással, kozmetikával foglalkozó márkának van már ilyenje a piacon. Honlapjukról vagy a termékről leolvasva megnézheted, mit is tartalmaznak a dobozok valójában, úgyhogy nem kell zsákbamacskát venned, ha biztonsági játékos vagy.

Összegyűjtöttünk párat a legmeglepőbb és legnépszerűbb termékekből, amit ezek a kalendáriumok tartalmaznak, hogy ihletet meríthess belőlük. Ez jól jöhet akkor is, ha szeretnél te magad készíteni egy adventi kalendáriumot magadnak vagy másnak.

GettyImages-1282467708
Viorel Poparcea / Getty Images Hungary

Hidratáló arcmaszk

A hidratáló arcmaszk vagy kence egy „must have” kategóriás termék, ha körbenézünk a kalendáriumok között. A hidratálás nemcsak alappillére az egészséges bőrnek, de ráadásul rendkívül kényeztető érzés felrakni egyet alkalomadtán. Ezenkívül ez egy ajándék lehet nemcsak neked, de a párodnak is, hadd csapja föl azt a maszkot utánad ő is, rá is bizonyára ugyanúgy ráfér!

Minikézkrém

A tél nemcsak közeleg, hanem gyakorlatilag már itt is van, hiába tart naptárunk még a novembernél. Ebben a cudar időben pedig nincs olyan kézfej, amely ne szomjúhozna egy kis pluszhidratálásra. Főleg most, hogy a Covid miatt folyamatosan kézfertőtlenítőzünk minden egyes ajtónyitást követően.

GettyImages-1282435341
Maryna Terletska / Getty Images Hungary

Hajgumi, ami nem töri a hajszálakat

Ez az egyik legmeglepőbb kalendárium kellék, nem szokványos dolog hajgumit ajándékozni másoknak, de hát legyen! Ki kell tölteni valamivel azt a 24 zsebecskét. 

Sminkszivacs

Ez inkább a hasznos kategóriát gazdagítja, mintsem a kényeztetését, de valóban hasznos! A sminkszivacsok hamar el tudnak rongyolódni, könnyen elkallódnak, úgyhogy sosem árt egy pótszivacsot beraktározni.

Körömreszelő

Általában olyan kalendáriumokban jelenik meg ajándékként, amelyek minikörömlakkot is tartalmaznak. Ezt a témakört akár kibővítheted körömollóra, csipeszre is, hiszen ezek a termékek is hasznosak.

Minitusfürdő

A minitusfürdők a legcukibb adventi kalendárium ajándékok. Megannyi szín, illat és dizájn! Ráadásul otthonodba varázsolják a hotelek hangulatát.

Ajakbalzsam

A hidratálás következő téli nagykövete az ajakbalzsam. A szél kifújja, kicserepesednek ajkaid, aztán már a rúzsod sem áll úgy, mint annak előtte. Ráadásul nincs kellemetlenebb annál, mint amikor a maszkod tovább irritálja az amúgy is érzékeny ajkaidat.

GettyImages-1143194131
My photos for your work and joy! / Getty Images Hungary

Miniparfüm

A miniparfümnél nincs praktikusabb! Könnyedén bele tudod rejteni a legkisebb ridikülödbe is, és nem kell többé aggódnod testszagod miatt a nagycsaládi karácsonyon vagy az újévi buliban.

Minihajpakolás

Hajunkat majdnem ugyanannyira igénybe vesszük az év során, mint arcbőrünket, jusson egy kis kényeztetés hát neki is az ünnepekre. Újuljon meg az új esztendővel, úgyis annyi megterhelésnek fogjuk kitenni a következő évben festéssel, csavarással, vasalással és a többivel.

Összegzésül. Lényegében minden trendi, ami a „selfcare”, az öngondoskodás esernyője alá belefér. És tudod, mit, megérdemled, hogy kényeztesd magad egy kicsit! Az öngondoskodás egy klassz trend, ami a testnek és a léleknek is üdvös. Ha pedig saját kalendárium készítése mellett döntesz, nyugodtan vedd elő pajkosabb énedet és – még ha viccből is –, csempéssz egy-két felnőtteknek való mini- (vagy maxi-) terméket is a kalendárium zsebeibe. Mindenesetre a minitermékeknek mindenki örülni fog: drágák, de rendkívül hasznosak akár utazáshoz, akár irodai felfrissüléshez.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek