Mi ezekre az új sorozatokra leszünk libabőrösek!

A tévécsatornákon elkezdtek debütálni az őszi sorozatújdonságok, mi pedig kiválasztottuk közülük azt az ötöt, amire várhatóan jó lesz borzongani az őszi estéken, sőt, akár már ma este. Politikai drámáért, zombikért és fűnyírós gyilkolásért erre tessék!

A várva várt: The Americans/Foglalkozásuk: amerikai

Végre érkezik Magyarországra is a sikeres The Americans című politikai drámasorozat. Az USA-ban, ahol már a harmadik évadát vetítik, nemcsak a nézőket hengerelte le, hanem a szakmai kritikusokat is, a TCA díjátadóján például hazavihette a legjobb drámasorozatnak járó díjat, többször jelölték Emmy díjra és a Kritikusok Tévés Díját is besöpörte.

A széria egy Amerikában élő orosz ügynökpárról szól, akiket a hatvanas években képeztek ki, majd a KGB becsempészte őket az USA-ba, és az óta az amerikai családok csendes életét élik. Látszólag, ugyanis, amikor éppen nem a két gyereküket nevelik vagy nem az utazási irodájukkal foglalkoznak, akkor arra várnak, hogy álruhát öltve szolgálhassák Szovjetuniót. A főszereplők között olyan színészeket láthatunk, mint Keri Russel (Felicity), Matthew Rhys (Brothers & Sisters), Noah Emerich (White Collar) és Annett Mahendru (The Following). Azon túl, hogy izgalmas fordulatokra számíthatunk, a sorozat készítői nagy figyelmet és nem kevés pénzt fordítottak a jelmezekre és a tökéletes díszletekre. Hogy ez milyen jól sikerült, azt megnézheti az alábbi kedvcsináló videóban, az első részt pedig rögtön ma este!

A hazai premier időpontja: 2015. szeptember 3. 23:00 | Hol lehet látni? Cool TV

Élet az NCIS után – NCIS: New Orleans

Valószínűleg nálunk is nagy sikere lesz annak a spinoffnak, ami az óriási nézettséget generáló NCIS-ből nőtte ki magát. A nálunk pár napja debütált széria biztonságosan hozza azt, amit az anyasorozattól megszokhattunk, lényegében minden nagyon hasonlóan történik, csak más a helyszín, a színészek, és persze a megoldásra váró ügyek. A 23 epizódból álló első évad az Egyesült Államok déli partvidékén, New Orleansban játszódik, ahol a helyi NCIS iroda munkatársai – Dwayne Pride ügynök (Scott Bakula) vezetésével  – izgalmas bűnügyi eseteket oldanak meg. Akik teljesen új élményre vágynak, azoknak nem ezt a sorozatot ajánljuk, de az NCIS utódjának tökéletesen megteszi.

Hol lehet látni? Viasat3, AXN

Új zombis favorit: Fear the Walking Dead

Szintén pár napja volt a világpremierje a Fear the Walking Dead című zombi sorozatnak. A Walking Dead rajongói valószínűleg nemcsak nagy kíváncsisággal, hanem egy adag kételkedéssel is várták az első epizódot, kérdés volt ugyanis, hogy az új zombis széria fel tud-e nőni az anyasorozathoz? Nagy jóslatokba nem bocsátkoznánk, de az első rész megnézése után nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy nem okozott csalódást a spinoff startolása. Az első részekben ne számítson öldöklő zombi hordára, hiszen a sorozat a vírus elterjedése előtti időbe repít minket, amikor egyre több furcsa eltűnés lát napvilágot és mindenki élete fenekestül felfordul.

A pilotban megismerhetjük a főszereplőket, egy házaspár tagjait: Madisont (Kim Dickens), Travist (Cliff Curtis) és két tinédzser gyereküket is, akik közül a nagyobbik srác, Nick komoly drogproblémákkal küzd. Egyébként ő találkozik először zombival, de drogos lévén senki nem hisz neki. Bár az első részekben várhatóan lassan bontakozik ki a cselekmény, a jól felépített karakterek és színészalakítások pótolni fogják a véres izgalmakat.

Hol lehet látni? AMC

Nem csak lányoknak: Supergirl

A CBS új dobását novemberre tervezték, de a pilot majd fél évvel a premier előtt kiszivárgott és letölthetővé vált a neten. Természetesen mi is belelestünk, kíváncsiak voltunk mire számíthatunk az új képregény sorozattól . A pilot alapján a Karát alakító Melissa Benoist jól hozza a szerethető szomszédlány karaktert, aki unokatestvéréhez, Superman-hez hasonlóan emberfeletti adottságokkal bír. A lány 24 éves koráig titkolja képességeit a környezete előtt, de végül úgy dönt, felvállalja a hősnő szerepét . A sorozat National City-ben játszódik, ahol egy szupertitkos ügynökség alkalmazza őt, hogy segítsen megvédeni mindenféle földönkívüli fenyegetésektől a várost. Az első részben erős akciójeleneteket és effekteket láttunk, ráadásul tényleg elég szimpatikus a főszereplő karaktere, úgyhogy mindenképp adunk neki egy esélyt.

Mikorra várható? Október/November | Hol lehet látni? CBS

Egy kis komédia: Scream Queens

A borzongás mellett némi humorra is gondoltunk, ezért betettük válogatásunkba a Scream Queens horror komédiát, amitől nem kell csodát várnunk, de őszi estékre meg fogja tenni. Az előzetes nem árul zsákbamacskát, ez alapján főiskolás sztori, nyegle lányok, sok vér, poénok és minden epizódban egy halál vár ránk a Fox új sorozatában. És akikért izgulhatunk: Lea Michele (Glee), Jamie Lee Curtis, Emma Roberts (American Horror Story), Abigail Breslin, Ariana Grande, Billie Lourd, Diego Boneta, Glen Powell, Keke Palmer, Lucien Laviscount, Nasim Pedrad (Mulaney), Nick Jonas, Niecy Nash (Reno 911, Do Not Disturb), Oliver Hudson, Skyler Samuels.

Mikor? Várhatóan októberben fog debütálni | Hol lesz látható? FOX

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek