Az MTV Europe gálát sajátos divatshow-ként értelmeztük, ahol a házigazda Kate Perry mutatta be, milyen Pin up girl lenne, Beyoncé pedig kiválasztotta a legdögösebb vörös body-t.

cikk-tipus-ikon-left

A Berlini fal leomlásának 20. évfordulóján osztották ki az MTV Europe díjait. Ezt a díjátadót is egy sajátos divatshow-ként értelmezzük, ezért az elismerésben részesített zenészek említése előtt az öltözékükre térünk ki.

Kate Perry az átváltozóművész

Kate Perry a show háziasszonya rengeteg látványos modellt öltött magára az este folyamán. A vörös szőnyegen egy Marchesa modellben pompázott, amelyik elegáns és meglepően szolid ahhoz képest, amit az énekesnőtől megszoktunk. Visszafogott hajjal és sminkkel mutatta be új arcát, bár mindig túlzó szempilláit most sem hagyta otthon.

kateperry

A műsor alatt persze hozta a formáját és stílusát, amelynek hangulata a megszokott Pin up girl téma körül mozgott. A szereplése alatt persze visszatért az igazán szexi Kate, kabaré stílusban,  valószínűleg Berlin tiszteletére.

kate1

Talán legizgalmasabb ruhája Viktor & Rolf nyári kollekciójából egy milliónyi tüllrétegből készült, rendkívül érdekes darab, amelyre már a nyári bemutatóknál is felfigyeltem.

kate2

Shakira és Lil Kim a citromdíjas

Shakira vállát mintha egy sárkány tisztelte volna meg a vörös szőnyegen, és bármennyire szép is az arca, képtelen vagyok másra figyelni, mint a vállára.  Sajnos, szereplésére sem sikerült jobban felöltöznie.

shakira1 shakira2

A három díjban is részesített Beyoncé  ismét kiemelte amúgy is kerek formáit ezzel a Versace Atelier ruhával. A színpadon pedig még dögösebb és dekoltáltabb formáját mutatta a piros body-val.

beyonce1 beyonce2

A fellépő Leona Lewis flitteres háremnadrágban és fekete felsőben vonult végig a vörös szőnyegen, Joss Stone pedig egy inkább egyszerűnek mondható kék miniruhában. Pixie Lott fekete Dolce & Gabbana miniruhát választott, sok sok fodorral, Bar Rafaeli modell pedig a rojtok mellett döntött. Talán az egyik legborzasztóbb öltözék Lili Kim fekete dominaszerelése.

leonalewis barrafaeli

lilikim joss-stone

pixie

A díjazottak

A díjkiosztó gálán Beyoncé tarolt. A legjobb női előadónak és a legjobb dalért járó díjat is elvitte Halo című számával. A Single Ladies című dal felvételéért pedig a legjobb klip díjat kapta énekesnő és stábja. Köszönőbeszédében elmondta, a díjat minden  “nagyszerű művésznek ajánlja.

A legjobb férfi előadó díjában Eminemet részesítették. A detroiti rapper nem személyesen, hanem videoüzenetben köszönte meg rajongóinak a támogatást. A legjobb csapat a Tokio Hotel lett, a  legjobb új előadó Lady Gaga, a  legjobb európai előadó a török maNga zenekar. A legjobb élő előadás díjában a U2-t részesítették, a legjobb alternatív előadás díját a Placebo kapta, a legjobb world stage előadás díjában a Linkin Parkot részesítették.

 

cikk-tipus-linkek

A pretty woman ihleti a csizmatrendet
A combig érő, szűk csizma az ősz sláger darabja, ez a fazon egykor Julia Roberts lábát tette végtelenné. Divat a szegecses, rocker stílusú bokacsizma, és az állatmintás balerinacipő.

Beyoncé háborúban áll a stlystjával
A nemzetközi hírességek megjelenésén elképedve öltözködési tanácsadónk összeesküvés-elméletet gyártott arról, miért fontos Amy Winehouse-nak a kőművesdekoltázs, vagy Lady Gagának a világ legrondább ruhái.

Mustra