A mosolyáról ismertem fel: Cynhtia Nixon a WAMP-on vásárolt

Olvasási idő kb. 1 perc

A Szex és New York Mirandája épp Magyarországon forgat, így szabadidejében várost néz és vásárolgat a barátnőjével. Vasárnap az Erzsébet téri művészpiacon is megfordult és nem távozott üres kézzel.

Nánai Borbála nevét eddig legtöbben az Elle Dekor hasábjairól ismertük, de egy szerencsés véletlennek köszönhetően most mindenki jól megjegyezheti saját márkáját, a Pompomdesign-t is.

Az alkotó horgolt ékszereit árulta a vasárnapi művészpiacon a Gödörnél, amikor egyszer csak feltűnt egy zöld kalapos amerikai nő. Mivel főszezon van és a Sziget is most ért véget, rengeteg külföldi vásárló nyüzsgött a hétvégi rendezvényen. Nánai Bori először fel sem ismerte a színésznőt.

"Puha, cilinderszerű kalapot és lenvászon inget viselt. Ismerős volt, de a sorozatban látott rövid vörös frizura nélkül, hosszú szőke hajjal elsőre nem azonosítottam be. Kedvesen elbeszélgettünk, csak jellegzetes mosolya láttán kezdtem gyanakodni, de a neve nem ugrott be, csak akkor amikor megpillantottam a nyakában lógó "C" betűs medált, aztán amikor a fizetésre került a sor, kiszúrtam a borítékra írt "Nixon" nevet is."

A színésznő egy piros-világoskék és bézs fonalból horgolt kitűzőt választott, amit egy dodó díszített. A beszélgetésből kiderült, hogy Cynthia Nixon a lányának szánja a kihalt madárral díszített ékszert.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek