Saját vibrátort dob piacra Demi Lovato: Megérdemeljük az orgazmust

GettyImages-1235452641

Az énekesnő kiadta saját vibrátorát, amely a Demi Wand nevet viseli.

Bemutatkozik a Demi Wand! – ezzel a felütéssel mutatta be Demi Lovato új szerzeményét és találmányát az Instagramon.

Szerettem volna megalkotni a saját eszközömet, hogy a szexuális életedet magasabb szintre emeljem – fejtette ki az énekesnő a bejegyzésben, mi szükség volt saját vibrátorral előrukkolni.

A képen a popsztár feltartja az élénksárga készüléket, hogy mindenki láthassa új büszkeségét. Az 5,5 hüvelykes – majdnem 14 centiméteres – izgató eszköz 79 dollárba kerül, ez nagyjából 25 ezer forintot jelent.

A vibrátort az énekesnő a Bellesa Boutique-kal álmodta meg, szóval a játékszert nyilván onnan is lehet beszerezni. A leírás szerint a nagyon cuki játékszer a maga nemében a legmodernebb kütyü, ami egyébként nem a legmodernebb – világít rá a Page Six –, ugyanis az Indigo Honey nagyon hasonló játékszert kínál. Igaz, az, 124 dollárba kerül, ez nagyjából majdnem negyvenezer forint. 

Az énekesnő-féle vibrátort egyébként két színben lehet megrendelni és teljesen vízálló. Emellett állítólag bármilyen testtípusú nőnek jó lehet, emellett azzal érvelnek, hogy mindenkinek jár orgazmus, bár, hogy mi az összefüggés a kettő között, azt egyelőre nem világos. 

Bárhogy is, a bejegyzéshez rengeteg támogató komment érkezett. Ashley Benson színésznő például addig merészkedett, hogy kért magának egy példányt a kommentszekcióban a csodapéniszből. 

Mit gondolsz, egy világsztár nevével jelzett vibrátor egyet jelent a nagyobb élvezettel?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek