Íme a modell, aki Taylor Swift ikertestvére lehetne

Nemcsak nekünk, de a Fashionista szerkesztőinek is feltűnt, hogy Taylor Swift nem csupán együtt lóg Karlie Kloss-szal, de elkezdett egyre inkább hasonlítani a topmodellre. Februárban bubi frizurát vágatott magának és majdnem azt a fazont sikerült neki is összehoznia, amit barátnőjéről, Klossról neveztek el nemrég. Az arcon és a hajon kívül a stílusuk is egyre inkább hasonlít, ezért gondoltuk úgy, hogy érdekes lenne megversenyeztetni őket, hogy ön eldönthesse: kinek áll jobban ugyanaz a stílus!

Vörösszőnyeges itt-ott kivágott ruha

Kinek áll jobban?

Taylor Swift énekesnő lévén természetesen hivatalos volt a kétsoros névvel rendelkező, 49. Annual Academy of Country Music Awards-ra is, ahova fehér, vállnál kivágott cropped-topban és fekete maxiszoknyában érkezett. Mivel a fotó egy hete készült, a haja itt már „klossosan” rövid volt és leginkább egy sörényre emlékeztetett. Swift egyébként többször próbált már Miley Cyrus-hoz hasonlóan áttérni egy vagányabb korszakba, de minden ilyen kísérlete után egy héttel piacra dobott egy dalt, amiben szokás szerint a fehér lovas herceget várja hajfonás és ágyon ülve gitározás közben. A monokróm szetthez egyébként korallos rúzst vitt fel ajkaira, a kiegészítők pedig a fekete-arany tengely mentén mozogtak: az ékszerei utóbbi színben ragyogtak, a táskájára és cipőjére pedig mindkettőből jutott.

Karlie Kloss az MTV Movie Awards-on jelent meg korábban szintén egy fehér hasvillantó felsőben és egy hozzá tartozó midiszoknyában. A térd alá érő alsórészhez bár tökéletesen passzolt, unalmas választás volt a Gucci fehér szandálja – egy nude színűvel is simán el tudnánk képzelni a szettet, de akár a fehér ellensúlyozásaként valami extrém mintát vagy árnyalatot is választhatott volna. Nézzék csak a csuklóját: ő is arany karperecet visel. Lehet, hogy együtt vették?

Vörösben

Kin mutat jobban a vörös?

Két dolog tagadhatatlan: mindketten imádják a vörös színt és jól is áll nekik. Swift a CMT Artists of the Year díjkiosztón jelent meg ebben a piros ruhában, aminek színkódja tökéletesen megegyezett rúzsának árnyalatával. A lábakra ezüstös-bronzosan csillogó nyitott orrú magassarkú került, ezen kívül egy gyűrűt, egy karkötőt és egy fülbevalót vett fel a dalszerző-énekesnő. Mi a ruhával nem vagyunk teljesen kibékülve, valahogy nem szép az árnyalata és emiatt Swiftnek sem a legjobb oldalát mutatja, de szerencsére ettől még tudunk majd ma este aludni.

Kloss egy fokkal bevállalósabb volt: alapból a ruháját is hímzés díszítette egy márciusi rendezvényen, amihez kövekkel kirakott lapostalpú és hegyesorrú (nem túl szerencsés választás) cipőt vett fel. A táskát – annak ellenére, hogy nagymamáink díszpárnáira emlékeztet – szívesen elfogadnánk, kristályból készült csatja különösen szép megoldás. A körmök festetlenül maradtak, ékszerek közül pedig bár csak egy decens gyűrűt és fülbevalót viselt a modell, ezek ára sejthetően sokszorosan meghaladta az amúgy olcsónak nem mondható ruháét. Swift hófehér bőrével ellentétben Karlie Kloss remek színben pompázott. Önt befolyásolja ez a döntésében?

A végzet asszonyai

Kin mutat jobban a fekete?

A vörös mellett sokszor nyúlnak a biztonságos ruhadarabok után, mint például itt is. Mindkettőjüktől egy zárt nyakú, hosszú ujjú fekete estélyit választottunk. Swifttől azt a csillogó kövekkel kirakott, áttetsző anyagokkal toldottat, amit a Vanity Fair Oscar Partiján viselt és amihez fekete gyűrűt vett és fémesen csillogó clutch-ot szorongatott a kezében. A körömlakkja a rúzs színét idézte: mindkettő vörös volt, enyhe bronzos beütéssel. A szettet egy füstös szemsmink egészítette ki. Érdemes megfigyelni az arcukat egyébként, a hajuk itt rendkívül hasonló és a vonásaik is.

Kloss a tavaly novemberi Glamour Women of the Yearen jelent meg ebben a fekete sliccelt estélyiben. Bár a cipője neki sem látszik, azért sejthetően feketét vett fel, a körmein viszont látszik, hogy élénk nude színt kaptak. A ruha díszítése kissé olcsó hatást kelt, viszont a frizura és smink olyan tökéletes, hogy egy magazin címlapján is visszaköszönhetne így. Önnek melyikőjük tetszik jobban? Kíváncsiak vagyunk! Nézze meg galériánk utolsó képét is, tartogatunk egy bónusz fotót!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek