Béreljen designerruhát a belvárosban!

Az amerikai Rent The Runway mintáját követve május 14-én Budapesten is megnyílt az első designerruha kölcsönző, a Changeroom, azaz tervezői élmény-bolt. A Klauzál téri lakásszalonban öt napra bérelhetjük ki 12 magyar tervező, az Artep, Bálint Sára knit/wear, Barnoff, Celeni, CSF, Doridea, Dori Tomcsanyi, F3 – fight for freedom, KOMOD, Lilla Balazs, Maison Marquise by Toth Bori, UrbanLegend by ZsofiGereby exkluzív és hétköznapi ruháit és kiegészítőit.

A Bitay Andrea, Juhász D. Szvetlana és Szikszai Anna kezdeményezéséből indult project – ami a tervek szerint pezsgő közösségi térré fog alakulni – célja, hogy a hazai divatrajongók megismerjék a tervezők ruháit és a hétköznapi életükbe is beépítsék a drágább designerdarabokat, esetleg egy-egy nívósabb eseményre válasszanak a kínálatból.

Kölcsönözne ruhát hazai tervezőktől?

A kölcsönzési árakkal elérhetővé tett ruhák közül egy pasztell Celeni alkalmi ruha az eredeti, 100000 forintos árához képest 25000 forintért bérelhető, egy gyöngysorral feldobott fekete Tamara Barnoff estélyi pedig 111000 forint helyett 22200 forintért vihető el. Egy Dori Tomcsanyi ruhához pedig 48500 forint helyett 9700 forintért juthatunk hozzá.

Kaució nincs, majd a 250 ezer forintnál drágább ruhákra lesz, a tiszítás benne van a kölcsönzési árban, és természetesen, ha beleszeretünk a kikölcsönzött ruhába, a kölcsönzési díj leszámításával meg is vehetjük azt. Nézze meg a galériában, mennyiért bérelhet designerruhát a belvárosban (elérhetőségért kattintson a linkre)!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek