no

Öltözzön idén Tejútrendszernek!

Meglepő, de Christopher Kane vagy Vivienne Westwood 2012-es szezonban felvonultatott tejútrendszerre emlékeztető kollekciói csak az idei szezonban kezdenek beszivárogni az utcai divatba, a hazai fast-fashion üzletek kínálatában pedig csak elvétve találni egy-két galaxy-s darabot.

A Zara és a H&M kollekciójában leginkább ezüst táska formájában jelenik meg a futurisztikus hullám, a svéd márka tejútrendszert ábrázoló leggingséért pedig a gyerekosztályon kellett kutakodnunk. A New Yorkerben viszont már 3000 forinttól találtunk pólóruhát, leggings-t és bomberdzsekit is. Az elsősorban online boltokban megtalálható lila-sötétkék színekben játszó trend kiváló alternatíva lehet azok számára, akik mellőznék 2013 fő divatirányzatait, a kertésznadrágot vagy a rózsaszín árnyalatokat.

A körmön, táskán,cipőn, telefontokon sőt sátrakon is feltűnő égbolt-mintát házilag sem nagy ördöngősség elkészíteni – írja az elle.fr. Ha sokallná az etsy.com vagy a romwe.com magas árait, nézzen meg egy költséghatékonyabb megoldást, melyből megtudhajta, hogyan készíthet magának szivacs, textilfesték vagy festék-spray segítségével Tejútrendszer-mintás farmersortot!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek