18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mihalik újra meztelen és Rubik-kockázik legújabb munkáiban

A lassan Kate Moss-os magasságokba emelkedő Mihalik Enikő megmutatta már magát punkként és aberrált Bunuel karakterként is az őszi divatanyagokban. Legújabb munkájában újra visszaköszönnek kedvenc Mihalik pózaink, a pucéran unottan nézős képek. A Document Journalban látható „Solitudine, Sunshine and Glory” (Magány, Napsütés és Ragyogás) című vad délutáni sétáról lőtt színes sorozatot Sofia Sanchez és Mauro Mongiello készítette a magyar modellről. A Samuel Francois által stylingolt anyagban Mihalik kék és rózsaszín hajjal, piros és fehér tüllbe tekerve, színes szalagokkal feldíszítve egy kietlen mediterrán szigeten pózol – írja a models.com. Kedvenc képünkön pasztellkék hajjal, pucéran egy fallikus formájú fa felé tart magassarkú cipőben.

Kattintás után tekerjen le a Document 206-ig!
Kattintás után tekerjen le a Document 206-ig!

A békéscsabai modell az őszi kampányokból is kiveszi a részét, az ékszerreklámok mellett a hatvan éve működő River Island őszi-téli reklámképein is feltűnik. Ellen von Unwerth jó hangulatú fotóin a kollekció gótikus, lányos, merész, és élénk színű darabjait mutatja be Mihalik fiatal modellekkel. A parti hangulatú anyag kulisszák mögött forgatott videójában a magyar modell még Rubik-kockával is feltűnik egy autó hátsó ülésén.

Oszd meg másokkal is!
Mustra