Mihalik Enikő felöltözve reklámoz ékszereket

Mihalik Enikő az őszi kampányokból derekasan kiveszi a részét, láthattuk már szexi fehérneműkben sétálni Párizsban a Chantelle kampányképein illetve egy visszafogottabb sorozatban Kasia Strussal Alberti Ferretti reklámfotóin. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar modell két nagyobb ékszercég kampányában is szerepet kapott az őszi-téli szezonban.

A New York-i székhelyű giccses, de méregdrága couture ékszereket kézzel készítő David Webb már harmadik szezonban kéri fel a viccesen mutató, összeszokott párost, Mihalik Enikőt és Terry Richardsont reklámarcának. Tavaly például a békéscsabai modell egy Richardsonról mintázott gumibabát szopogatott a kampányfotókon. Alex Wiederin kreatív igazgató és Lori Goldstein stylist munkájának végeredménye szeptembertől lesz látható a Vogue magazinokban, az orosz Tatlerben, a Garage-ban és a Town & Country magazinban.

A kortárs ékszerkészítők élvonalába tartozó Robert Lee Morris is Mihalikra gondolt az őszi-téli szezonban. Doug Lloyd művészeti vezetővel és Ben Hassett fotóssal minőségi munkát tettek le az asztalra, a képeken kivételesen nem a szupermodell teste, hanem arca és szeme került kiemelésre az ékszerek mellett. Az 1971 óta dolgozó Morris a kezdetekben nagyméretű, merész, törzsi ihletésű darabokat tervezett, melyekkel sikeresen felkeltette a sajtó és más designerek figyelmét. Azóta dolgozott már együtt Calvin Klein-nel, Karl Lagerfelddel és Donna Karannal is. Ikonikusnak számító kollekciói széles skálán, 150 és 1000 dollár, 33500 és 223000 forint között mozognak.

Mihalik őszi-téli kampányai közül minden bizonnyal a Carolina Herreranak készített fotók a legérdekesebbek. A divatház ugyanis szinte egy az egyben lemásolta a 2011-es japán Vogue decemberi, „ We Call It Glamour” című divatanyagát, amit Alex Cayley kapott lencsevégre a lapnak. Különbség szinte csak a fotósban van, mivel Mihalik a Vogue hasábjain is bambán, a francia modellel, Contance Jablonskival sétál az utcán és a Herrera kampányban sincs ez máshogy, csak ezúttal Patrick Demarchelier képein látható a két szupermodell.

Oszd meg másokkal is!
Mustra