Lulu a jósnál: Lélek röntgenszemek előtt

jos_m

Lulu a kártyajós után egy léleklátó szakavatott tekintetét kereste. Semmilyen adatot nem adtam ki neki korábban magamról. Agyamban azt pörgettem, hogy bár vannak dolgok, amelyekre ráhibázhatott, de ő túl sok mindent tud - meséli. Jövendőmondás és információk az égiektől.

A cigánykártyák színes birodalma után úgy döntöttem, valami teljesen mást szeretnék kipróbálni. Kíváncsi voltam, hogyan dolgozik egy léleklátó, mit is lát ő pontosan? A lelkemet? Megszereztem hát egy elismert szakember telefonszámát.

Léleklátó közgazdász

Márti a megbeszélt találkozóról fél órát késett. Az utcán vártam rá. Mint kiderült, idős embereknek segített a gyógyulásukban, s visszafelé dugóba keveredett. Ezek után nem tudtam nem megbocsátani a késést, és amúgy sem vagyok az a türelmetlen fajta. Ahogy helyet foglaltam Mártinál, rögtön ellazultam. A félhomályban, gyertyák fényében, kellemes, nyugtató zenével átitatott szobában nyugalom szállt meg. Azonnal éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Márti elmesélte, hogy gyerekkora óta lát, és végzettsége szerint közgazdász. Két diplomát is szerzett, idegen nyelveken is beszél, dolgozik, és már közel másfél évtizede hivatásos léleklátó. Cikkeket ír a témában és előadásokat is tart. Hozzátette, hogy az égiektől kapja az információkat, és a születéssel kapta a beavatottságot, a képességeit.

Angyali és ördögi energiák

Miután egy kis csajos csevej után feloldódtam, nekikezdtünk a „munkának". Behunyt szemmel térképezett fel, és gyors egymásutánban közölte az információkat: idős lélek vagyok, ez a 41. életem, 75% bennem az angyali rész, 25 % az ördögi energia, tele vagyok víz elemmel, jó hallásom van, tehetségem van a zenéhez, hármas szemüveget hordok, érzékeny ember vagyok, elváltam, 2006-ban mélypont volt az életemben, van gyerekem, polgári családból származom, és így tovább. Agyamban azt pörgettem, hogy bár vannak dolgok, amelyekre ráhibázhatott, de ő túl sok mindent tud.

Visszeret látott a farmer alatt

A múltam elemzése után Márti röntgenszemével a fejem búbjától a talpamig átvizsgált. Figyelmét nem kerülte el a gerincferdülésem, a gyakori fejfájásom, a kissé nehézkes emésztésem, és a farmernadrágom alatt megbúvó két kis visszerem sem. Boldog voltam, hiszen annak ellenére, hogy hipochonder vagyok, ő semmi komoly problémát nem talált, sőt. Kiderült, hogy egészségi állapotomat tekintve négy évet letagadhatok a koromból. Több mint egy órát ültem nála, s ő ez alatt felsorolta a legfontosabb történéseket, állomásokat, embereket az életemből, majd áttért a közeljövőben megoldandó feladataimra.

Bár biztosított róla, hogy születési számaimnak köszönhetően az angyalok védelme alatt állok, közölte, hogy rengeteg nehézség vár rám az életben. Nem lepődtem meg, hisz ezt saját bőrömön tapasztalom. Lehetséges, hogy az idősebb lelkek már jobban bírják a strapát? - tettem fel a kérdést magamban. Majd Márti folytatta: tartsam jobban kordában az érzelmeimet, éljem meg jobban a nőiességemet, és legyek kicsit határozottabb, keményebb. Márti egy új kapcsolat és kisbaba lehetőségét vázolta fel, majd alkalmi léleklátóm hozzátette, hogy kilences évem van, így most van az ideje a nagy lezárásoknak, hogy egy teljesen új úton indulhassak el. Ezen cseppet sem csodálkoztam, hiszen jó ideje én is érzem ezt. Nem hiába bukkannak hát fel az utóbbi időben sorban az exeim - gondoltam magamban. A hosszas elemzés után jó érzésekkel távoztam tőle.

www.leleklato.eoldal.hu

Ujfalusi Márta: 06 30 6057199

Oszd meg másokkal is!
Mustra