A Little Dipper Mug, azaz a mártogatós bögre ötlete Craig Kaplan egyetemi tanár fejéből pattant ki, akit az őrületbe kergetett, hogy gyerekei képtelenek rendesen beáztatni a sütijüket a bögre tejbe anélkül, hogy ne lenne a jóisten is tejes vagy sütis tőle. A gyakorló apa azt a hiányosságot fedezte fel, hogy a legtöbb hagyományos bögre nem alkalmas a rendes mártogatásra, mivel túl keskeny a szájuk (vagy túl széles a McVitie's csokis keksz hozzájuk). Ő ezért ezt a kerámiából, három dimenziós nyomtatással készített céleszközt direkt hosszúkásra és szélesre tervezte: körülbelül nyolc és fél centiméter magas, 1 deci folyadék fér bele, formájának köszönhetően pedig kényelmesen áztathat süteményt anélkül, hogy közben maszatos lenne az ujja vagy kibuggyanna a tej. Az ujjaknak kialakított kis öblöcskék egyúttal arra is jók, hogy a keksz elfogyásával kényelmesen ki lehessen inni az edényből a maradék tejet.
Az ötlet eredete Amerikából származik, ott van nagy tradíciója lefekvés előtti rituáléként cookie-t vagy kekszet mártogatni forró tejbe. Az ötletet valószínűleg a teaimádó angolok is szeretni fogják, már várjuk, mikor dobják piacra itthon és mennyit kérnek érte. Most viszont ítélkezzen: jópofának tartja a sütimártogató bögrét, vagy felesleges hülyeségnek, ami úgyis egy vagyonba fog kerülni?