A hosszú távú párkapcsolat receptje kellene? Hát itt van

Itt a Szeret, nem szeret, a Dívány párkapcsolati pszichopodcastjának első adása

Hosszú távon boldogan, elégedetten vagy akár csak jól együtt élni valakivel hatalmas kihívás. De vajon mi ebben olyan nehéz? És mi kell ahhoz, hogy könnyebb legyen? Most induló podcastsorozatunkban éppen erre keressük a választ.

Van, akinek úgy tűnik: könnyen megy. Aztán megszületik a gyerek, jön egy nehéz élethelyzet vagy valaki félrelép, és máris borulni látszik minden, amiben addig hittünk. Van olyan is, akinek a kezdetektől nehéz. Nehéz az alkalmazkodás, az együttélés, a konfliktusok kezelése. De vajon mi lehet a háttérben? Mitől, miért lesz nehéz hosszú távon együtt élni? És mit kell tennünk ahhoz, hogy ne így legyen? Mitől lesz boldog egy párkapcsolat?

A Szeret, nem szeret keddenként megjelenő podcastjaiban októberben erre keressük a választ. Itt is van az első adás Péter Annával és Sákovics Diana pszichológussal. 

Szeret, nem szeret 1. adás: A hosszú távú párkapcsolat receptje és az aloe vera

Divány: Szeret-Nemszeret 1. epizód
00:00:00 / 00:00:00
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.