Ez a 10 legextrémebb turistalátványosság a világon – Galéria

GettyImages-1225370436

Pihenés a Maldív-szigeteken, szafari Namíbiában, vulkántúra Hawaiin… Olykor-olykor mindannyian elábrándozunk, milyen extrém helyre utaznánk, ha milliomosok lennénk. Összeállításunkban néhány különlegesen veszélyes, látványos és drága turistacélpontot mutatunk be.

Száz évvel ezelőtt alig néhány ember juthatott el a Föld legtávolabbi vagy legveszélyesebb pontjaira, akik aztán az újságok lapjain vagy könyvekben számoltak be a távoli vidékeken átélt izgalmakról. Az infrastruktúra fejlődése, a repülés és a modern technika azonban ma már lehetővé teszi, hogy szinte bárhová eljussunk – legfeljebb a pénztárcánk szabhat határt vágyainknak.

Azon kevesek számára, akiket ez az aprócska körülmény nem korlátoz, akár az izgalmat, akár a luxust keresik, kitárul a világ. Lélegzetelállító kilátások, luxusszállodák, földöntúli vidékek vagy éppen látogatás egy gorillacsaládnál – adrenalinpumpáló és szívmelengető látványosságok egyaránt találhatóak összeállításunkban, amelyek szinte mindegyikéhez mélyen a zsebünkbe kell(ene) nyúlnunk. Ki tudja, hátha egyszer megnyerjük a lottóötöst. Addig pedig marad az ábrándozás.

A képre kattintva megnyílik a galéria!

Ha inkább Európában nézegetnél hátborzongató helyszíneket, az alábbi összeállításunkat ajánljuk:

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra