Hogy hívták az elfeledett tv-műsorok ma is legendás műsorvezetőit?

kudlik-julia-fiatalon

A televíziózás Magyarországon 2024. januárjában ünnepli majd fennállásának 70. évfordulóját. Ezalatt rengeteget néztünk ki az Ablakon, vagy hallottuk a Kékfény szirénáit, vendégeskedtünk a Szomszédoknál, voltak szeszélyesek az évszakok, és néha megálltunk egy szóra. Emlékszel még, kikkel?

Amikor még hétfőnként csak hangyaháború volt a tévében, és a Nagyim szerint a péntek délelőtti Dallas rövidebb volt, mint az esti ismétlése – amin nem szundított be picit –, ugyan kevesebb műsorból választhattunk, de sokszor annál tartalmasabban telt velük az idő.

Ha te is ezeken a műsorokon szocializálódtál,

nyilván arra is emlékszel, melyiket ki vezette.

Vagy mégsem?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–3 találat: Hát, ha ez egy retró vetélkedőműsorban történne, legjobb esetben is csak egy úti hajszárítót tudnánk nyereményként felajánlani.

4–7 találat: Nem is olyan rossz arány, feltehetően sokat ültél a képernyő előtt. Gratulálunk, megérte!

8–10 találat: Ahhoz, hogy ilyen csodálatos eredményt érj el, valószínűleg annyit kellett a tv előtt ülnöd, hogy összes felmenőd azon aggódhatott, mennyit árt a szemednek, beszűkül a fantáziád és rosszat fogsz álmodni, pedig tessék, helyette ennyire jól teljesítesz (és ma már te aggódsz kütyüző gyermekeidért).

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra