Hogy hívták Forrest Gump szerelmét?

GettyImages-613846248
Ványik Dóra

Tom Hanks filmjeiből mindannyian tudunk jó néhányat felsorolni, legyen szó drámáról, romantikus moziról vagy vígjátékról. De emlékszel az apró részletekre is? Kvízünkből kiderül!

A szerelem hullámhosszán, Philadelphia, Halálsoron, vagy a Számkivetett. Csak néhány azokból a Tom Hanks-filmekből, amelyek időről időre újra leültetnek minket a tévé elé. Miután megoldod kvízünket, talán újra előkeresel belőlük egyet-egyet, hogy ismét élvezd a színész zseniális játékát. De mennyire emlékszel a részletekre? Mutasd meg kvízünkben!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb! 

Értékelés:

0–4 pont: Lehet, hogy Tom Hanks nem a kedvenc színészed? Vagy csak régen láttad a jobbnál jobb filmjeit? Hétvégén nézd újra a Forrest Gumpot, vagy a gyerekekkel a Toy Storyt.  

5–7 pont: Nem rossz teljesítmény, de itt az idő, hogy újra megnézz néhányat a filmjei közül. Egy esős vasárnap délután erre tökéletesen alkalmas. 

8–10 pont: Ez igen, szép teljesítmény! Úgy tűnik, minden részletre figyeltél a moziban, vagy egyszerűen csak óriási Tom Hanks-rajongó vagy!  

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra