Te tudod, hogy játszottuk tesiórán a kidobót?

GettyImages-1404389338

Ha szeretted, azért, ha pedig nem szeretted, azért hagyhattak benned mély nyomokat a régmúlt testnevelésórái. Te azok közé tartoztál, akik tisztességgel végigcsinálták a feladatokat, vagy inkább azokhoz, akik az első perctől kezdve az óra végi játékot várták? Most kiderül, mennyit jelentettek neked a tornaórák, no és mennyi minden maradt meg róluk az emlékezetedben.

Ha emlékszel még a jó öreg tesiórákra, akkor neked meg sem kottyan majd ez a kvíz. De tíz kérdésből vajon mindre tudod a választ?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Őszintén! Hányszor kértél felmentést tesiből, csak mert fájt a hasad?

5–7 pont: Nem meggyőződésünk, hogy annyira rajongtál volna a tesiórákért, de azért légy büszke magadra, hiszen jó pár tornatermes mozzanat megmaradt az emlékezetedben.

8–10 pont: Hihetetlen, te mindenre emlékszel! Valld be, hogy a kedvenc órád a testnevelés volt!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra