Te tudod, hogy melyik tenger mellett nyaralsz, ha ide utazol?

GettyImages-1127143161

Rég voltak már azok a földrajzórák, amikor még vaktérképen jelöltük be a világ nagyvárosait, vagy mutattunk rá a Föld legnagyobb állóvizeire. Ebben a kvízben nem készülünk semmi ilyenre, pusztán arra vagyunk kíváncsiak, mennyire tudod, melyik európai tenger partján állnak a népszerű nagyvárosok. Ha nagy utazó vagy, vagy épp úgy ismered a térképet, mint a tenyered, akkor egyetlen kérdésünk sem fog ki rajtad. Vagy mégis?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért utazz lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Lehet, hogy nem is jártál földrajzórákra? Vagy esetleg az volt az a 45 perc, amit alvással töltöttél? Sebaj, sosem késő kézbe venni a térképet.

5–7 pont: Valószínűleg sosem rajongtál annyira a földrajzért, de az is lehet, hogy téged a topográfiánál sokkal jobban érdekelt a csillagászat. Bármi is az oka annak, hogy ejtettél jó pár hibát, azért nincs okod panaszra. 

8–10 pont: Ez igen! Téged aztán nem lehet zavarba hozni, ha földrajzról van szó. Az eredményeid láttán még azt is okunk van feltételezni, hogy egy vaktérképpel sem hoztunk volna zavarba.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra