Te tudod, hogy melyik tenger mellett nyaralsz, ha ide utazol?

GettyImages-1127143161

Rég voltak már azok a földrajzórák, amikor még vaktérképen jelöltük be a világ nagyvárosait, vagy mutattunk rá a Föld legnagyobb állóvizeire. Ebben a kvízben nem készülünk semmi ilyenre, pusztán arra vagyunk kíváncsiak, mennyire tudod, melyik európai tenger partján állnak a népszerű nagyvárosok. Ha nagy utazó vagy, vagy épp úgy ismered a térképet, mint a tenyered, akkor egyetlen kérdésünk sem fog ki rajtad. Vagy mégis?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért utazz lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Lehet, hogy nem is jártál földrajzórákra? Vagy esetleg az volt az a 45 perc, amit alvással töltöttél? Sebaj, sosem késő kézbe venni a térképet.

5–7 pont: Valószínűleg sosem rajongtál annyira a földrajzért, de az is lehet, hogy téged a topográfiánál sokkal jobban érdekelt a csillagászat. Bármi is az oka annak, hogy ejtettél jó pár hibát, azért nincs okod panaszra. 

8–10 pont: Ez igen! Téged aztán nem lehet zavarba hozni, ha földrajzról van szó. Az eredményeid láttán még azt is okunk van feltételezni, hogy egy vaktérképpel sem hoztunk volna zavarba.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra