Emlékszel még, melyik fogalmat milyen tantárgyból tanultuk?

GettyImages-1465474669

Vajon az iskolai tantárgyak témakörei, fogalmai nálad hová kerültek: a rövid vagy a hosszú távú memóriába?

Ja, hogy a tér egybevágósági transzformációiról és a kőzetlemezek elméletről is tanultunk valaha? A konzervatív mező fizikaórán hangzott el, vagy történelemből? Fogadjunk, nem tudod, mi az adiabatikus állapotváltozás! Ma már legtöbbünknek csak homályos emlékei vannak az iskolában elhangzott jelenségek nagy részéről, de annál szebb dolog 

legalább azt eltalálni, melyik fogalomról milyen tanórán hallhattunk. Lássuk, neked megy-e még!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–3 találatig: Khmm… Te mire figyeltél az iskolapadban ülve? Szerencséd, hogy ez csak most derül ki. Lavírozz tovább ilyen ügyesen!

4–7 találatig: Ez jóindulattal is csak egy négyes alá. Vess számot magaddal! De most akkor ez a vetés melyik órához tartozik: biológia vagy matematika?

8–10 találatig: Szép volt! Vajon arra is emlékszel, mit takarnak ezek a jelenségek, vagy csak arra, milyen órán esett szó róluk? Mindenesetre ehhez az eredményhez gratulálunk!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra