Retró sorozatok: melyik színész játszotta Kojak szerepét?

GettyImages-109246784

Izgultál a San Francisco utcái című retró krimisorozaton? Pedig fogadjunk a tekintélyes orrú, kalapos bácsit játszó színész neve nem égett annyira be, mint a mellette szűk kockás zakóban nyomozó, zsenge Michael Douglasé. Persze hogy tudod, hogy hívták Kojaket a vásznon kívül, de vajon még azt is, ki alakította T. J. Hookert, Starskyt és Hutchot, Columbo hadnagyot, Samanthát a Dallasból, vagy akár Joey-t és Rosst a Jóbarátokból?

A retró krimik közül a Petrocelli 44 epizódját mindössze két év alatt forgatták le 1974 és 76 között. Miközben 1973 és 78 között a Kojakból 118 részt vettek fel. Ugyancsak ebben az időszakban, 1975 és 1979 között a vicces, de dörzsölt, fiatal zsarupáros Starsky és Hutch kalandjaiból 93-at rögzítettek.

Ezek közül a legsikeresebbnek talán a szórakozott, kutyabarát hadnagy epizódjai bizonyultak, amelyek között akad olyan, amit maga Spielberg rendezett. Ugyan az első részt már 1968-ban bemutatták, s ma is folyamatosan ismétlik mindet, csupán 69 készült belőle, így nem csoda, hogy szinte fejből tudjuk az összeset. 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

De a színészek neve is dereng azért legalább?

Értékelés:

0–3 találat: Ez hálátlan dolog, szegény színész évtizedekig feszített a forgatáson abban a gyűrött ballonban, szivarral a szájában, és te még a nevét sem tudtad megjegyezni? Pedig fogadjunk, láttad az összes epizódot. Nézd meg újra, de kezd a főcímnél, hogy lásd Columbo nevét is, a feleségéét úgysem fogod.

4–7 találat: Néhányat jól kinyomoztál, de pár név sikeresen kiszökött az emlékezetedből. Ha van kedved, egy esős őszi délutánon eleveníts fel közülük párat, másik kvízünkhöz jól jöhet!

8–10 találat: Hoppá! Csillag született! Nem csak az arc-, a névmemóriád is kiváló, s az eszed is úgy vág, mit Sherlock Holmesé. (Ki is alakította?) Gratulálunk!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra