Ezek a legrosszabbul sikerült karácsonyfák: a tiéd garantáltan szebb

GettyImages-171571175

Karácsony nulladik napja van, sokan eddig vártak a fa feldíszítésével, másoknál pedig azt is a Jézuska hozza szenteste. Így elindul a „hol vannak a díszek” verseny, de útközben sokaknak egyszerűen elegük lesz, és készítenek valami nagyon… egyedit.

A karácsonyfa feldíszítése nagyon nem egyszerű: mindenkinek más az ízlése, a gyerekek gyakran a papírból ragasztgatott, rajzolt saját alkotásaikat szeretnék látni rajta, az idősebbek a régi díszeiket, az imádkozó sáskák a saját fészküket, szóval kiváló lehetőség az első ünnepi veszekedésre. Pláne úgy, hogy a fa sosem egyenes, a talpba faragása balesetekkel tarkított, a kutya megissza mellőle a vizet, a macska csúcsdísznek képzeli magát, mindent tűlevelek és csillámló díszek borítanak… mielőtt kiborulnál, inkább nézd meg, milyen karácsonyfákat alkottak mások, és nevess egy jót!

Akik bevallják az igazságot

Ez a bagolyfan kisgyerekes család nyilvánvalóvá tette, mit gondol az idei fáról: a legrosszabb mind közül.

Dobd rá, jó lesz!

Az égők összegabalyodtak, a girlandot meg ki tudja, hogyan kell ízlésesen elhelyezni?

Pinkben szép a világ

Aki műfenyőt állít, az ma már mindenféle színnel kísérletezgethet. Általában havas fehéret szoktak díszíteni, de ez is egy elképzelés…

A legintimebb fa mind közül

Ha idén sem találod a díszeket sehol, kapd le az alsóneműd és aggasd a fára, jó lesz az úgy, ilyen biztosan nincs senki másnak!

Ehető, de minek

Ezek az ízléses kis fenyőfák marcipánból készültek. Ha ki sem lehet kergetni a konyhából karácsonykor, ezek a legideálisabbak, és még a vendégeket is meg lehet kínálni velük.

Nincsenek rá szavak

Vajon mennyi időt töltött a család a tökéletes fa kiválasztásával? A díszítés már csak hab a tortán.

Hasznosítsd újra!

Ha nem tudsz mit kezdeni a rengeteg lehullott tűlevéllel, akkor csinálj belőlük karácsonyfát!

Mit keres a fotel a fán?

Egy anyuka elhatározta, hogy összegyűjti a legfurcsább, leggiccsesebb, legmorbidabb karácsonyfadíszeket. Érdemes szemezgetni a válogatásából!

Csak lazán!

A legfontosabb tanácsot ez a blöki szolgáltatja nekünk az idei karácsonyról: ne a fával foglalkozz! Pihenj, érezd jól magad, a többi meg majd lesz valahogy.

Ezúton kívánunk nevetésben gazdag, boldog, békés karácsonyt nektek, ne feledjétek: semmit sem szabad véresen komolyan venni!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek