Mennyire ismered a Robert De Niro-filmeket? Itt a nagy De Niro-kvíz!

GettyImages-159825066 (1)
Molnár-Zolnay Fruzsina

Olasz, angol, német, holland, de még ír vér is csörgedezik a New York-i művészcsaládba született Robert De Niro ereiben. 2 feleség, 4 gyermek, 2 Oscar, sok millió rajongó jó pár filmes évtized alatt: 20 évesen kapta első filmszerepét, sikere azóta töretlen. Remekül álltak neki a maffiavezér-szerepek, de a pszichopata gyilkost is hitelesen alakította. Az utóbbi időkben joviális öregúrként is megmutatkoznak képességei. Vajon felismered, melyik filmjéről van szó?

Olyan rendezőkkel dolgozott, mint Martin Scorsese, Francis Ford Coppola, Quentin Tarantino, de ő maga is rendezett. Női partnerei között a vásznon a legnagyobb élő legendák szerepeltek: Meryl Streep, Barbra Streisand, Jane Fonda, Susan Sarandon, Drew Barrymore vagy Anne Hathaway. Legnagyobb klasszis színésztársai közül pedig Al Pacino, Dustin Hoffman, John Malkovich, Marlon Brando, Leonardo DiCaprio vagy Edward Norton: csak néhány a szerencsések közül, akikkel együtt dolgozott. 

Lássuk, mennyit tudsz a filmjeiről!

Filmek, idézetek, színésztársak. Képben vagy?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

 • 0–3 találat: Robert nem örülne, ha ezt az eredményt látná, de ne aggódj, nem szólunk neki! Sokat kell a képernyő előtt ülni még ahhoz, hogy a nagy klasszikusokat sikerrel kipipálhasd, de a jó hír az, hogy ez inkább kellemes időtöltést ígér, semmint hogy büntetés lenne.
 • 4–6 találat: Nem is rossz! Jó néhány órát tölthettél már filmes maffiavezérek, raplis apósok és kotnyeles busz- vagy taxisofőrökkel a képernyő előtt, de az a helyzet, hogy még mindig van hova fejlődni. Jó szórakozást az eddig kimaradt alkotásokhoz vagy a soha rosszul nem jövő ismétléshez!
 • 7–10 találat: Ez aztán a profizmus! Ezt a teljesítményt a család is értékelné. De a romlott vagy hisztis maffiavezér, a kanos, vagy konszolidált nagypapa, a gonosz pszichopata vagy a rosszakat üldöző De Niro is elismerően rázna kezet veled annak tiszteletére, hogy ennyire vágod mit, mikor és hol mondott. Talán ő maga sem emlékszik nálad jobban!

  Mentes Anyu szakácskönyvek

   

  „A kevesebb több. A mentes jobb."

   

  Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

  A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
  Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

  Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

   

  hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra