Ezt a játékot nem is a gyerek élvezi igazán: megépítheted Kevin házát!

Minden idők legnagyobb karácsonyi klasszikusából, a Reszkessetek, betörők! című filmből ismert ház alapján egy rajongó elkészítette a Home Alone-legószettet.

A McCallister család otthonának hihetetlenül részletgazdag mása a 28 éves ukrajnai Alex Storozhuk terve alapján készült, amelyet maga küldött be a cégnek. A szett a maga 3755 darabjával tökéletesen megörökíti a McCallister család otthonát, emellett tele van olyan részletekkel, amelyek Kevin ünnepek alatti csínytevéseit idézik.

21330 LEGO Ideas Home Alone (2)

A külső mellett a belső elrendezés – a földszint és az első emelet, a konyha, az alagsor és a padlás – is teljesen hű a filmhez. A még teljesebb élmény érdekében az új, kinyithatóságot segítő mechanizmussal a ház egyszerűen szétnyitható; a falak középen szétválasztva oldalra nyithatók, feltárva a belső teret, a tető pedig felfelé nyitható meg. Ezenkívül a készletben megtalálhatóak a film főszereplői – Kevin, a rablók Harry és Marv, az öreg Marley és Kevin édesanyja, Kate – is minifigura formában.

Minden szoba tele van a filmből ismert részletekkel, például megtalálható a borotválkozás utáni krém a sikítós fürdőszobai jelenetből, Buzz házi kedvenc madárpókja, a rablók furgonja, az őket leütő festékdobozok és a lombházhoz vezető drótkötél. További izgalmas elemek a kandalló, a karácsonyfa, a játék vonat, az állóóra, az étkezőasztal és a lemezjátszó.

„Csakúgy, mint minden gyerek a 90-es években, a Reszkessetek, betörők!-ön nőttem fel, és ez az élmény egy különleges helyet foglal el a szívemben. El sem tudom képzelni az ünnepeket nélküle. Ez a film nagyon nosztalgikus, és rengeteg kedves gyermekkori emléket idéz fel.”

21330 LEGO Ideas Home Alone (4)

itt érdemes megjegyezni, hogy a dán cég lehetőséget ad a rajongóknak, hogy beküldjék saját kockákból álló alkotásukat, és ezáltal lehetőséget kapjanak, hogy a tervezők segítségével megvalósítsák az ötletüket és részesüljenek a profitból.

Oszd meg másokkal is!
Mustra