Repülés közben nyílt ki a zenészeket szállító repülő vészkijárata: ezt a videót egy utas rögzítette

GettyImages-1350170094

A vészkijárat hibája miatt a repülőgép kényszerleszállást hajtott végre egy közeli repülőtéren.

Az incidens Brazília légterében történt, 30 perccel azután, hogy a gép São Luisból Salvadorba indult. A fedélzeten a népszerű dél-amerikai énekesnő, Tierry együttesének tagjai tartózkodtak. A zenészek a repülés előtt São Luisban adtak koncertet, nem is sejtve, hogy hamarosan milyen megrázó élményben lesz részük.

Ezt látták az utasok a nyitott vészkijárattal közlekedő repülőn

Azután, hogy a vészkijárat eddig ismeretlen okból kinyílt, a pilóta állítólag megpróbálta megnyugtatni az utasokat, ami a jelek szerint egészen jól sikerült. Az alábbi videón látható, hogy a fedélzeten utazók a repülőgép oldalán tátongó lyuktól elvonatkoztatva fegyelmezetten ülnek a helyükön.

A repülő a Hugo da Cunha Machado repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást, ahol mentőalakulatok várták a gépet. Az eset során szerencsére senki nem sérült meg, így a zenészek hamarosan visszatértek szállodájukba. A hatóságok egyelőre még vizsgálják, hogy mi okozhatta a vészhelyzetet.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra