Egy bőrönd élete: ez történik valójában a csomagoddal a repülőn

GettyImages-1382434325

Amikor felszállunk a repülőre, csak kézipoggyászt vihetünk magunkkal a fedélzetre: minden, ami ennél nagyobb, a csomagtérbe kerül. Na de azután mi történik vele?

Thomas Miller az ellenőrzés után egy kamerát helyezett a bőröndjére, hogy videón követhessük nyomon, mi mindene megy keresztül a csomagunk, miután a futószalag elvitte. A felvételt eddig már 16 millióan nézték meg.

A szállítószalagon haladó bőrönd szemszögéből látjuk a személyzet tagjait, a többi csomagot, amellyel együtt ömlesztve a gép csomagterébe kerül. Naponta több mint százezer bőrönd halad át a repülőtereken, így a hibázás lehetősége, már csak statisztikailag is, elég nagy, nem csoda, hogy olyan sok bőrönd elkeveredik. 

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

A poggyászod így utazik a repülőn

Pedig a feladott poggyászokat először vagy robot, vagy emberi személyzet segítségével átválogatják és eldöntik, melyik repülőre kerülnek. Ezután egy biztonsági ellenőrzőponton átvizsgálják őket, hogy megállapítsák, vannak-e bennük gyanús tárgyak. Érdekes, hogy találtunk egy másik, hosszabb poggyászos videót, de a biztonsági ellenőrzés azon sem látszik. Valószínűleg a kamera csak utána kerülhetett fel:

Ezután a rámpákon még egy ellenőrzés, és következik a felpakolás. Jó esetben ezek után a csomagunk megérkezik oda, ahol mi is leszálltunk, majd a futószalagon a kezünk ügyébe kerül. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra