Paris Hilton nem szingli többé - itt vannak a gigaesküvő első képei

40 éves korában, hat eljegyzéssel a háta mögött elkelt Paris Hilton. A mulatság nem egy szimpla kis esküvőnek ígérkezik, hanem a legnagyobbakhoz méltó, amolyan mesebeli fordulattal 3 nap, 3 éjszakán át tart és tegnap, csütörtökön vette kezdetét. 

A különleges eseményen Paris 10 alkalommal cserél ruhát majd, az esemény minden percét gondosan dokumentálják az örökösnő új valóságshowja a Paris in Love kedvéért. A lakodalmon nem Paris lesz az egyetlen attrakció, olyan A-listás celebeket várnak Beverly Hillsbe, mint Kim Kardashian, Kris Jenner és Nicole Richie.

GettyImages-1351982292
Ronald Martinez / Getty Images Hungary

Mint ismeretes, a szintén 40 éves kockázati befektetésekkel foglalkozó Carter Reum 2021 februárjában kérte meg a 40 éves Paris-t egy év randizgatás után, a lánykéréshez, melyre egy privát szigeten került sor, egy 1,5 millió dollár, azaz mintegy 469 millió forintos gyűrűt villantott. Ejha! 

Bármilyen furcsa egyébként, ez lesz Paris első házassága, hiába járt már korábban is jegyben nem egyszer. Előző vőlegénye, Chris Zylka 2018. novemberében vonta vissza az eljegyzésüket.

Az, hogy idáig még nem kötötték be a vagyonos nő fejét, talán annak is köszönhető, hogy több bántalmazó kapcsolatot is el kellett szenvednie párkapcsolati historyja során.

Hilton azt állította, kapcsolata mind az öt egykori vőlegényével ugyanúgy kezdődött.

„Mindannyian olyan kedves srácnak tűntek, majd egy ponton túl kimutatták a foguk fehérjét” – emlékezett vissza. Féltékenyek lettek, irányítani próbáltak, ami fizikai, verbális és érzelmi bántalmazásba fordult át. Én naív, pedig azt hittem, ezek ennyire őrülten szerelmesek belém".

Paris élete nem csak játék és mese

Egy, a People magazinnak adott interjúban Hilton bevallotta, hogy múltbeli kapcsolatai során eltűrt olyan dolgokat, amelyeket senkinek sem szabadna sem megtennie, sem eltűrnie. Hilton arról is beszélt, hogy milyen fájdalmas érzelmi és fizikai bántalmazáson esett át tinédzserként a utahi Provo Canyon bentlakásos iskolában, ahová szülei hurcolták. Azt állította, ezt okolja elhibázott, egészségtelen felnőttkori kapcsolataiért.

Paris Hilton tizenhét esztendős volt, amikor rossz magaviselete miatt közel egy évre bentlakásos iskolába küldték a szülei. A lányt itt előbb ismeretlen eredetű gyógyszerekkel tömték, majd amikor ezeket a nevelői megtalálták a kukában, brutálisan megverték. Az itt töltött idő alatt a szabadban alig járt, tizenegy hónapig napfény és friss levegő nélkül volt kénytelen létezni, még a fürdőszobát sem használhatta felügyelet nélkül, a kamasz lány férfi őrök szeme előtt volt kénytelen zuhanyozni.

Az eset után több celeb is előállt a saját, hasonlóan megrázó történetével, és, ha másra nem, amiatt mindenképp hasznos volt, hogy Paris évekkel később ugyan, de feltárta e titkát, hogy a jelenben talán kevesebb hasonló visszaélés történik a fiatalokkal.

Oszd meg másokkal is!
Mustra