Postás segítette világra az újszülöttet

GettyImages-550343955

A 41 éves brit postai dolgozó élete legkülönlegesebb csomagját tarthatta a kezében, miután felesége hívására hazasietett a munkából, és segédkezett első közös babájuk születésében.

Augusztus 2-án a reggeli órákban Scott Rogers már megkezdte az aznapi munkát, amikor mindenórás felesége hívta telefonon. A férfi azonnal hazasietett, és azzal szembesült, hogy már nem lesz idejük arra, hogy beérjenek a kórházba: felesége érezte, hogy már a tolófájások közelednek. A nő végül a nappalijukban hozta világra második gyermeküket, a kórházzal pedig telefonon tartották a kapcsolatot.

Scott Rogers nem szokványos csomagot tartott a kezében, miután segédkezett az otthon szülésben
Scott Rogers nem szokványos csomagot tartott a kezében, miután segédkezett az otthon szülésbenThe Good Brigade / Getty Images Hungary

„Scott kihangosította a telefont, a szülésznő pedig azon keresztül segédkezett nekünk. Annyira gyorsan történt minden, hogy még a kabátját sem tudta levenni” – idézte fel az emlékezetes pillanatokat a feleség. A szülésznők röviddel a kis Taymar születése után érkeztek a helyszínre, és gratuláltak a nem mindennapi teljesítményhez. Taymar 3 kg 45 dkg súllyal jött a világra, és mivel semmilyen komplikáció nem lépett fel születése során, sem neki, sem édesanyjának nem kellett kórházba mennie.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra