Felháborítóan nagy az Oscar-ajándékcsomag értéke: el sem árulják idén

GettyImages-645685476

Az Oscar-jelöltek évről évre nagy ajándékcsomagot kapnak: tavaly 140 ezer dollárt, azaz mintegy 50 millió forintot ért mindaz, amit nekik csomagoltak.

Bár az nem valószínű, hogy Michelle Yeoh, Austin Butler vagy Jamie Lee Curtis számára a szobrocskával egyenértékű legyen az az ajándékcsomag, amelyet minden egyes jelöltnek odaadnak a gála végén, mi, földi halandók azért tátott szájjal figyelhetjük, mi minden jár azoknak, akik erre egyébként cseppet sincsenek rászorulva.

Az idei ajándékcsomag tartalma már ismert, értékét ugyanakkor csak megbecsülni lehet, mivel szokatlan módon nem hozták nyilvánosságra. A Hello cikke szerint a tavalyi, rekordértékű csomagnál is magasabb lehet a 2023-as ajándékok értéke. Az egészen biztos, hogy a 100 ezer dollárt meghaladja.

Ajándékot sokan osztogatnak az Oscar-gálán: ezt a csomagot például a Lancome adta női jelölteknek korábban
Ajándékot sokan osztogatnak az Oscar-gálán: ezt a csomagot például a Lancome adta női jelölteknek korábbanVince Bucci / Getty Images Hungary

Amit biztosan bármelyikünk elfogadna belőle, az a két luxusút: az egyik Kanadába visz, ahol egy magánbirtokon pihenhetik ki a gálát a sztárok. Saját moziszoba és fürdőmedence is rendelkezésükre áll majd, de egy sportkocsival ki is mozdulhatnak. A másik utazás Olaszországba kalauzol: Ischia vulkanikus eredetű szigetén csodálhatják majd a sztárok a természetet.

Jár egy kisebb darabnyi ausztrál földbirtok is a megajándékozottaknak, akik arcfiatalító kezelést és testszobrászati beavatkozás is igénybe vehetnek.

Ezek mellett a flip-flop papucs, az utazópárna, egy emberi fogyasztásra is alkalmas masszázsolaj, egy selyem párnahuzat, valamint csokoládé és teaválogatás egészen pórias meglepetéseknek tűnnek. 

Azért persze csődbe nem megy egy cég és ajándékozó sem: nem mindenki kap ilyen csomagot a gálán, csak a top színészi és rendezői kategóriák díjazottjainak jár. Kíváncsiak lennénk, ők mit kezdenek vele…

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra