Felismered az autójelzésről, hogy melyik országról van szó?

GettyImages-1153080313
Molnár-Zolnay Fruzsina
Hujber Szabolcs

Jönnek-mennek a külföldi rendszámú autók, de vajon mindig olyan egyértelmű, melyik honnan jött? Te képben vagy? Kvízünk segítségével most letesztelheted, mennyire ismered a nemzetközi autósjelzéseket.

H, na jó, ezt mindenki tudja. De vajon a GE jelzés Németországot vagy Grúziát takarja, az IR Irak vagy Irán? Tedd próbára tudásod, vagy blöffölj szerencsésen!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

  • 0–3 sikeres tipp: Csapd fel az internetet, nehogy olyan kocsiba ülj, amelyik másik kontinensre visz, mint ahova eredetileg készültél. 
  • 4–6 találat: Nem is olyan rossz! De azért még egy kicsit bogarászd a betűjelzéseket, mert egy-két rafináltabb kód még könnyen bevihet a málnásba. 
  • 7–10 helyes válasz: Bravó! Na, végre valaki, akit nem tévesztenek meg a kamu kezdőbetűk. Ezt nevezem, keresztrejtvényfejtésnél sem kell majd sokat törnöd a fejed. 

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra